Τσιμτσιλή- Σοφός: Οικογενειακή βόλτα στο Θησείο! (photos)
Gossip Cam

Τσιμτσιλή- Σοφός: Οικογενειακή βόλτα στο Θησείο! (photos)

Σταματίνα ΤσιμτσιλήΘέμης Σοφός: Με χαλαρή διάθεση βγήκαν βόλτα στο Θησείο με τις δυο τους κόρες και τον γιο τους

Ο Θέμης Σοφός είναι ένας πολυάσχολος δικηγόρος που εκτός από τις υποθέσεις του γραφείου του ασχολείται και με συνδικαλιστικά θέματα ως αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι μια παρουσιάστρια που καθημερινά ξυπνάει λίγο μετά τις 6 το πρωί, αλλά ευτυχώς για εκείνη και για την οικογένειά της το Happy Day τελειώνει λίγο πριν τις 11.

Μπορεί τόσο η Σταματίνα Τσιμτσιλή όσο και ο Θέμης Σοφός καθημερινά να «τρέχουν» με τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, ωστόσο προτεραιότητα και των δυο είναι τα παιδιά τους, για αυτό και φροντίζουν να περνούν μαζί τους όμορφες και ποιότητες στιγμές.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η παρουσιάστρια της εκπομπής Happy Day, έχει πει δημόσια πως λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων σπάνια κάνουν εξόδους.

Ωστόσο ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr ήταν εκεί σε μια από τις σπάνιες εξόδους της οικογένειας Σοφού και κατέγραψε την διασκεδαστική βόλτα στο Θησείο.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Θέμης Σοφός, οι κόρες και ο γιος τους πέρασαν ένα όμορφο Κυριακάτικο πρωινό στο Θησείο, με τον αντιπρόεδρο του Δικηγορικού συλλόγου Αθηνών να παίρνει αγκαλιά τον μικρό γιο της οικογένειας όταν ο τελευταίος βαρέθηκε να κάθετε στο καρότσι.

Όσο για τη Νάγια και τη Μαίρη: Οι δυο δεσποινιδούλες με προσωπικό στυλίστα την μαμά ήταν ντυμένες στην τρίχα.

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφάλισε ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved