Ευδοκία Ρουμελιώτη-Νικηφόρος Χαραγκιώνης: Σπάνια οικογενειακή έξοδος με τους γιους τους! (photos)
Gossip Cam

Ευδοκία Ρουμελιώτη-Νικηφόρος Χαραγκιώνης: Σπάνια οικογενειακή έξοδος με τους γιους τους! (photos)

Για την οικογένεια Χαραγκιώνη είναι ευχής έργον όταν καταφέρνει να κάνει πρωινή βόλτα και ο φωτογραφικός φακός την τσάκωσε σε μία τέτοια στιγμή της. 

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη και ο Νικηφόρος Χαραγκιώνης εθεάθησαν με τα παιδιά τους από τον φωτογραφικό φακό σε χαλαρή βόλτα τους σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων και έδειχναν όλοι να είναι πολύ ευδιάθετοι και χαρούμενοι.

Και αυτό γιατί σπάνια καταφέρνει ο μπαμπάς να ακουλουθήσει τους υπόλοιπους σε μία τέτοια βόλτα λόγω των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεών του.

Όταν όμως τα καταφέρνει, είναι αφοσιωμένος στην οικογένειά του η οποία είναι γεμάτη παιδικά γέλια και χαμόγελα.

Ο γνωστός επιχειρηματίας έχει δύο μεγαλύτερους γιους από τον πρώτο του γάμο αλλά και δύο μικρότερους, έναν βιολογικό γιο από τον γάμο του με την ηθοποιό και έναν ανάδοχο γιο τον οποίο, όπως είχε αποκαλύψει η ίδια η Ευδοκία Ρουμελιώτη, σκόπευαν να υιοθετήσουν.

Το ζευγάρι λατρεύει τα παιδιά και μάλιστα έχουν όλα τα αδέλφια μία πολύ όμορφη σχέση.

Το είχε αποκαλύψει η ηθοποιός όταν είχε μιλήσει σε παλιότερη συνέντευξή της για εκείνα: «Αγαπιούνται πάρα πολύ. Τα παιδιά του Νικηφόρου είναι πραγματικά παιδιά μου. Δεν τα ξεχωρίζω από τον γιο μου και νιώθω ότι έχω τρεις γιους και τους καμαρώνω πολύ. Είναι πολύ όμορφο που τα παιδιά αυτά αγκάλιασαν τον μικρό τους αδερφό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved