Νικολέττα Ράλλη: Την εντοπίσαμε στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε την φουσκωμένη της κοιλίτσα (photos)
Gossip Cam

Νικολέττα Ράλλη: Την εντοπίσαμε στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε την φουσκωμένη της κοιλίτσα (photos)

Νικολέττα Ράλλη: Η φουσκωμένη κοιλίτσα,η αναμονή για τον ερχομό της κόρης και οι στιλιστικές επιλογές

 

Εκείνη κι ο αγαπημένος της Μιχάλης Ανδρούτσος έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν, καθώς περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι, σε περίπου 3 μήνες.

Όπως είπε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά το μωρό το οποίο θα είναι κοριτσάκι θα πάρει μάλλον το όνομα Σοφία, όπως λένε και την μητέρα του συντρόφου της.

Η blogger του queen.gr διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv την απαθανάτισε στο κέντρο της Αθήνας. Μαζί της ήταν ο στυλίστας της και προφανώς επέστρεφαν από καταστήματα ρούχων όπου η Νικολέττα προσάρμοζε την γκαρνταρόμπα της στις νέες ανάγκες του σώματός της.

Η Νικολέττα Ράλλη σε αυτή την έξοδό της στα μαγαζιά προτίμησε να φορέσει ένα μακρύ χακί puffie μπουφάν, τζινάκι και αθλητικά παπούτσια

«Είναι πολύ ωραία και λίγο αγχωτική περίοδος. Δεν το περίμενα γιατί ουσιαστικά, εγώ τουλάχιστον, έρχομαι αντιμέτωπη με κάτι το οποίο δεν έχω ιδέα τι γίνεται εκεί μέσα.

Δηλαδή αν μπορούσα να έχω έναν υπέρηχο μονίμως συνδεδεμένο πάνω μου και μπορούσα να ακούω συνέχεια την καρδιά του, πως όλα κυλούν τέλεια, θα το ήθελα πάρα πολύ» δήλωσε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved