Μπορεί να φοράει μάσκα αλλά ποιος δεν αναγνωρίζει το πιο γυμνασμένο κορμί της ελληνικής σόουμπιζ;
Gossip Cam

Μπορεί να φοράει μάσκα αλλά ποιος δεν αναγνωρίζει το πιο γυμνασμένο κορμί της ελληνικής σόουμπιζ;

Με ή χωρίς καραντίνα, πριν ή μετά το Πάσχα, το πιο γυμνασμένο κορμί της ελληνικής σόουμπιζ παραμένει αναλλοίωτο, σμιλεμένο και κυρίως στα ίδια κιλά! 

Και αν ακόμα δεν αναγνωρίσατε τη γοητευτική κυρία που επιστρέφει από ψώνια ξανά πίσω στο σπίτι λόγω της μάσκας που φοράει, αρκεί μόνο να παρατηρήσετε λίγο το κορμί της που είναι πάντα σε τέλεια φόρμα για να καταλάβετε ότι πρόκειται για την Ελένη Πετρουλάκη.

Η γνωστή γυμνάστρια η οποία φροντίζει στη διάρκεια της καραντίνας να κρατιέται σε τέλεια φόρμα είναι πάνω και πρώτα απ' όλα μία αφοσιωμένη μαμά που ασχολείται καθημερινά με τα ψώνια για το σπίτι, το μαγείρεμα και την περιποίηση των παιδιών της.

Δεν ξεχνά όμως να είναι και γυναίκα και μάλιστα με ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της εγχώριας σόουμπιζ, διατηρώντας δικαίως και χωρίς κόπο -πια- τις τέλειες και καλοσχηματισμένες αναλογίες της.

Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε προ ημερών σε δρόμο της Γλυφάδας την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι από ψώνια στο σούπερ μάρκετ. Βλέπετε, τέσσερα παιδιά έχει, οπότε οι ανάγκες είναι καθημερινές για τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Δείτε στην γκάλερι φωτογραφίες από την έξοδό της...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved