Ο Αντώνης Λουδάρος έχει καταφέρει να χάσει βάρος και η εμφάνισή του εντυπωσιάζει
Gossip Cam

Ο Αντώνης Λουδάρος έχει καταφέρει να χάσει βάρος και η εμφάνισή του εντυπωσιάζει

Τον Αντώνη Λουδάρο απαθανατίσαμε στο Κολωνάκι.

Ο δημοφιλής ηθοποιός θέλησε να κάνει τις αγορές του κι έτσι επισκέφτηκε super market της περιοχής. Χαμογελαστός και ευδιάθετος, λοιπόν, έκανε τα ψώνια του, ενώ όταν αντιλήφθηκε τον paparazzo τού χαμογέλασε ευγενικά και συνέχισε.

Μάλιστα, όπως θα διαπιστώσετε, η εμφάνισή του είναι στα καλύτερά της, καθώς η απώλεια των περιττών κιλών είναι ολοφάνερη, κάτι που έχει καταφέρει με την υγιεινήη διατροφή και την στοχοπροσήλωση!

Ο Αντώνης Λουδάρος πριν μερικές ημέρες είχε φιλοξενηθεί μέσω skype στην εκπομπή του star channel «Αλήθειες με τη Ζήνα», όπου μίλησε για την καθημερινότητά του και πώς διαχειρίζεται τη νέα κατάσταση, ενώ μάλιστα είχε πει και κάτι που μας άρεσε πολύ.

«Αυτός ο εγκλεισμός μας κάνει να κοιτάξουμε λίγο προς τα μέσα που το έχουμε όλοι ανάγκη και αυτό θα μας αλλάξει και θα μας φέρει στην επόμενη μέρα. Σε αυτή την επόμενη μέρα ελπίζω στο να έχουμε όλοι μια κοινή στάση και να έχουμε κοιτάξει να έχουμε κάνει την προσωπική μας “προσευχή” και ας κοιτάξουμε να μην καθαρίζουμε μόνο τα συρτάρια του σπιτιού αλλά και τα συρτάρια της ψυχής μας».

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα παρακάτω…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved