«Μετακίνηση 6» για ερωτευμένο ζευγάρι στη σκιά της Ακρόπολης και εν μέσω κορονοϊού! (photos)
Gossip Cam

«Μετακίνηση 6» για ερωτευμένο ζευγάρι στη σκιά της Ακρόπολης και εν μέσω κορονοϊού! (photos)

Η εποχή της καραντίνας έβγαλε στην επιφάνεια πολλά. Κυρίως για ζευγάρια που άλλα τα χώρισε και άλλα τα έφερε ακόμα πιο κοντά. Όπως αυτό της φωτογραφίας... 

Γιατί οι δύο πολυάσχολοι καλλιτέχνες, βρήκαν επιτέλους χρόνο να μείνουν σπίτι και να απολαύσουν τον μακροχρόνιο έρωτά τους που μοιάζει σαν το... παλιό κρασί. Όσο περνάει ο καιρός όλο και πιο ωραία και εκλεπτυσμένη γεύση αποκτά. Όπως ακριβώς και η ευτυχία τους.

Ο λόγος για τον Θοδωρή Αθερίδη και τη Σμαράγδα Καρύδη που είναι μαζί πολλά χρόνια όμως παραμένουν το ίδιο ερωτευμένοι με τον πρώτο καιρό.

Το ζευγάρι, όπως όλοι οι Έλληνες, κλείστηκαν σπίτι και έκαναν πράγματα που τους αρέσουν και τους χαλαρώνουν. Πρώτα απ' όλα ξεκουράστηκαν και αποστασιοποιήθηκαν από τους φρενήρεις ρυθμούς της καθημερινότητας, χαλάρωσαν και ήρθαν ακόμα πιο κοντά. Είχαν χρόνο να τον αφιερώσουν στη σχέση τους για να διαπιστώσουν ότι παραμένει δυνατή.

Ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε σε μία χαλαρή βόλτα τους στη γειτονιά τους που έχουν το προνόμιο να βρίσκεται στη σκιά της Ακρόπολης. Μία ήρεμη γειτονιά που είναι ακόμα πιο έρημη τώρα, εν μέσω κορονοϊού.

Αναπόσπαστο κομμάτι της παρέας τους ο σκύλος τους, ο Γιάννης που φυσικά ήταν μαζί τους σε αυτή τη χαλαρή βόλτα τους. Δείτε φωτογραφίες από τον όμορφο περίπατό τους στον οποίο όπως θα δείτε, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης είναι ιδιαίτερα τρυφερός και περιποιητικός με τη Σμαράγδα Καρύδη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved