Σία Κοσιώνη: Όπως δεν την έχετε ξαναδεί, σε τρυφερές στιγμές με τον Κ. Μπακογιάννη και τον γιο τους
Gossip Cam

Σία Κοσιώνη: Όπως δεν την έχετε ξαναδεί, σε τρυφερές στιγμές με τον Κ. Μπακογιάννη και τον γιο τους

Σία Κοσιώνη: Η Σιδηρά κυρία της ενημέρωσης του ΣΚΑΪ σε προσωπικές της στιγμές με τον άντρα της Κώστα Μπακογιάννη και τον γιο τους. 

Τι κάνει η Σία Κοσιώνη όταν δεν βρίσκεται στο πλατό για να παρουσιάσει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ; Περνάει όλο της το χρόνο με τους δύο άντρες της ζωής της, τον σύζυγό της Κώστα Μπακογιάννη και τον γιο τους Δήμο.

Η όμορφη δημοσιογράφος η οποία παρουσιάζει εκ περιτροπής με τον Νίκο Στραβελάκη το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ με μεγάλη επιτυχία, εθεάθη να απολαμβάνει ένα συννεφιασμένο ανοιξιάτικο απόγευμα με τον γιο της τη βόλτα τους σε πάρκο κοντά στο σπίτι του, σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας.

Είναι μία συνήθεια που έχουν υιοθετήσει μαμά και γιος όταν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις της το επιτρέπουν.

Ο μικρός Δήμος μάλιστα είχε μαζί του και το πατίνι του και έδειξε να το απολαμβάνει στο μέγιστο βαθμό.

Ακόμα μεγαλύτερη όμως ήταν η χαρά του όταν εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά του, από εκεί που προφανώς δεν το περίμενε, ο πατέρας του.

Οι δύο γονείς είχαν δώσει ραντεβού στο συγκεκριμένο πάρκο, προφανώς για να κάνουν έκπληξη στον γιο τους μιας και ο μπαμπάς, παρά την καραντίνα, εργάζεται πολλές ώρες. Ως πρώτος πολίτης της Αθήνας, ο Κώστας Μπακογιάννης βρίσκεται επί ποδός ειδικά αυτόν τον καιρό, όμως ξέκλεψε, προφανώς λίγο χρόνο για να δει τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Η χαρά του μικρού Δήμου, όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες, είναι μεγάλη. Δείτε παρακάτω το φωτογραφικό υλικό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved