Ο Ουγγαρέζος χαμογελά ξανά και δεν φαντάζεστε ποιος είναι ο λόγος! (Photos)
Gossip Cam

Ο Ουγγαρέζος χαμογελά ξανά και δεν φαντάζεστε ποιος είναι ο λόγος! (Photos)

Η χρονιά που διανύουμε είναι πολύ δύσκολη για όλους μας όμως ένας λόγος παραπάνω για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο ο οποίος πριν από λίγο καιρό έζησε μία πολύ μεγάλη απώλεια από τη ζωή του. 

Ο πόνος είναι νωπός ακόμα, όμως ο ίδιος μέσα από τη δουλειά του και έχοντας στο πλευρό του λίγους αλλά πολύ δικούς του ανθρώπους, προσπαθεί να προχωρήσει στη ζωή του.

Ο γνωστός παρουσιαστής πλέον έχει αφοσιωθεί σε μία καθημερινότητα που περιλαμβάνει τη δουλειά του, όχι μόνο στην εκπομπή Πρωινό της Φαίης Σκορδά όπου συμμετέχει αλλά και στον ραδιοφωνικό σταθμό όπου έχει τη δική του εκπομπή ενώ τον ελεύθερο χρόνο του τον περνά με τον... συγκάτοικό του.

Δεν είναι άλλος από τον σκύλο του, τον Κούπερ που έχει υιοθετήσει από τότε που ήταν κουτάβι, με την πρώην αγαπημένη του Ιλένια Ουίλιαμς.

Ο Κούπερ λοιπόν είναι ένας από τους λόγους που ο Δημήτρης Ουγγαρέζος χαμογελά ξανά καθώς μαζί του κάνει εξορμήσεις στη φύση και παίζουν, τρέχουν, απολαμβάνουν τον ανοιξιάτικο ήλιο.

Σε μία τέτοια εξόρμησή τους τούς απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός. Οι δύο "κολλητοί", λίγο μετά το τέλος της εκπομπής που λαβαίνει χώρα σε στούντιο στα Σπάτα, βγήκαν στους γύρω... αγρούς και έτρεξαν στα χωράφια παίζοντας και γελώντας.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες τους...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved