Σμαράγδα Καρύδη:Έστειλε «Μετακίνηση 6» για βόλτα με statement κομμάτι της γκαρνταρόμπας της (photos)
Gossip Cam

Σμαράγδα Καρύδη:Έστειλε «Μετακίνηση 6» για βόλτα με statement κομμάτι της γκαρνταρόμπας της (photos)

Μπορεί να μην κυκλοφορεί... κουνούπι στο κέντρο της Αθήνας λόγω των περιοριστικών μέτρων όμως αυτό δεν σημαίνει ότι η Σμαράγδα Καρύδη αμελεί τις στυλιστικές της επιλογές της. 

Ακόμα και αν βγαίνει με τον σκύλο βόλτα.

Η όμορφη ηθοποιός εθεάθη στη γειτονιά της πρωινή ώρα να βγάζει βόλτα τον σκύλο της Γιάννη και μόνο ατημέλητη και απεριποίητη δεν ήταν.

Το αντίθετο μάλιστα αφού φορούσε και ένα statement κομμάτι της πλούσιας γκαρνταρόμπας της. Το κόκκινο στενό παντελόνι της στο casual λουκ που επέλεξε γι' αυτή την πρωινή της βόλτα, έδινε... χαρακτήρα στη γενικότερη εμφάνισή της.

Να θυμίσουμε ότι η Σμαράγδα Καρύδη ζει μαζί με τον σύντροφό της -εδώ και πολλά χρόνια- Θοδωρή Αθερίδη σε ένα όμορφο διαμέρισμα στον περιφερειακό Λυκαβηττού με θέα την Ακρόπολη και φυσικά η γειτονιά της είναι ό,τι πρέπει για σύντομες εξορμήσεις εκτός του σπιτιού όπου αναγκαστικά έχουν κλειστεί λόγω κορονοϊού.

Τέτοιου είδους βόλτες, άλλοτε με τον σύντροφό της και άλλοτε όχι -αλλά πάντα μαζί με τον σκύλο της, τον Γιάννη που είναι και η μεγάλη της αδυναμία, τη βοηθούν να ξεφύγει λίγο από τους τέσσερις τοίχους ενός διαμερίσματος.

Δείτε φωτογραφίες της ηθοποιού σε αυτή την σύντομη ξέγνοιαστη βόλτα της με τον σκύλο της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved