Πιο μεγάλη προσοχή Κωνσταντίνα μου! Δεν οδηγούμε -έστω και ποδήλατο- και βλέπουμε και το κινητό μας!
Gossip Cam

Πιο μεγάλη προσοχή Κωνσταντίνα μου! Δεν οδηγούμε -έστω και ποδήλατο- και βλέπουμε και το κινητό μας!

Ο φωτογραφικός φακός τσάκωσε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε... στιγμή που δεν έπρεπε!

Τώρα που η όμορφη παρουσιάστρια έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή της, το έχει ρίξει σε βόλτες με το ποδήλατο κοντά στη γειτονιά της στα νότια προάστια. Έτσι, καταφέρνει και τον χρόνο της να περνάει όμορφα αλλά και να κρατιέται σε φόρμα.

Άλλωστε, είναι από τις ελάχιστες celebrities που κατάφερε εν μέσω καραντίνας να χάσει κιλά και να αποκτήσει τη φυσική κατάσταση που πάντα ήθελε.

Μάλιστα, όπως είχε επισημάνει σε συνέντευξή της πρόσφατα, επειδή δεν ξέρει να μαγειρεύει, δεν έτρωγε και καλά, οπότε κατάφερε να απαλλαγεί από τα κιλά που τη βάραιναν.

Πάντως, το καθημερινό ποδήλατο στους δρόμους της Γλυφάδας ή της Βουλιαγμένης όπου την απαθανατίζει τον τελευταίο καιρό ο φωτογραφικός φακός, έχει αποδώσει και μάλιστα πολύ αφού η Κωνσταντίνα είναι στα καλύτερά της σε ό,τι αφορά τη φυσική της κατάσταση.

Πριν από μερικές ημέρες ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να απολαμβάνει και πάλι την ποδηλατάδα της, μόνο που την "τσάκωσε" να κάνει ποδήλατο και συγχρόνως να έχει το νου της στο κινητό της!

Βλέπετε, η Κωνσταντίνα έχει πάρει το... κολλάει στις ορθοπεταλιές και εκτός από το να προσέχει τον δρόμο μπροστά της, απαντά και σε μηνύματα στο κινητό της.

Λίγο αργότερα, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να σταματά στο περίπτερο και να προμηθεύεται εφημερίδες για να τις μελετήσει.

Δείτε φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved