Μαρίνα Βερνίκου: Την εντοπίσαμε στο κέντρο της Αθήνας - Ποιοι την συνοδεύουν; (photos)
Gossip Cam

Μαρίνα Βερνίκου: Την εντοπίσαμε στο κέντρο της Αθήνας - Ποιοι την συνοδεύουν; (photos)

Μαρίνα Βερνίκου: Η εντυπωσιακή φωτογράφος και επιχειρηματίας μπορεί να σταμάτησε τα ταξίδια λόγω του κορονοϊού αλλά δεν σταμάτησε ούτε στιγμή να γυμνάζεται κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

 

Η επιχειρηματίας και φωτογράφος που το 2018 διεκδίκησε βραβείο σε διαγωνισμό του National Geographic με μία φωτογραφία της, στην οποία απεικονιζόταν από drone το παλάτι του Taj Mahal στην Ινδία, καθόλη τη διάρκεια της καραντίνας δεν σταμάτησε ποτέ να γυμνάζεται. Είτε περπατώντας με τον σκύλο της είτε με άλλους τρόπους.

Αυτό εξάλλου φαίνεται και από τις φωτογραφίες που εξασφάλισε ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv ο οποίος την εντόπισε ακόμα μια φορά σε βόλτα με τον σκύλο της παρέα ακόμα με δύο ανθρώπους.

Όπως θα μπορέσετε να δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν στην gallery η Μαρίνα Βερνίκου διατηρεί ένα αψεγάδιαστο κορμί και αυτό παρά το γεγονός ότι είναι μητέρα τριών παιδιών και μια επιχειρηματίας με πολλές υποχρεώσεις.

Η 14χρονη Ντεμίλια, ο 12χρονος Γιώργος και η 10χρονη Ανέζια αυτή την περίοδο - όπως και τα περισσότερα παιδιά- είχαν την ευκαιρία να χορτάσουν τους γονείς τους, όμως η Μαρίνα Βαρνίκου κατάφερνε να ξεκλέβει και λίγο χρόνο για τον εαυτό της.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί που και με ποιους και που εντοπίσαμε την Μαρίνα Βερνίκου
(Και δεν είναι οι Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved