Εξπέρ στις ορθοπεταλιές η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Και όπως πάντα... σέξι! (photos)
Gossip Cam

Εξπέρ στις ορθοπεταλιές η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Και όπως πάντα... σέξι! (photos)

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η παρουσιάστρια το έχει ρίξει τελευταία στο ποδήλατο και ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv την εντόπισε αυτή τη φορά με καυτό σορτάκι 

Την απολαμβάνουμε αυτή την περίοδο στο Just the two of us και ενώ κανείς θα περίμενε να… «γυμνάσει» την φωνή της η παρουσιάστρια γυμνάζει το κορμί της.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν έχει σταματήσει να κάνει βόλτες και να γυμνάζεται.

Όλη την περίοδο της καραντίνας έβγαινε έξω, στέλνοντας μήνυμα με κωδικό 6, προκειμένου να αθληθεί και είναι από τους ελάχιστους … αθλητές της καραντίνας που δεν σταμάτησε την γυμναστική και μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου προσέχει πολύ τον εαυτό της και την εξωτερική της εμφάνιση και θέλει να έχει ένα όμορφο σώμα. Δεν ξέρουμε αν έχει το ίδιο πάθος για το τραγούδι αλλά η επίμονη δουλειά με το σώμα της έχει τουλάχιστον αποτέλεσμα,

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr, την εντόπισε πριν από μερικές μέρες την ώρα που απολάμβανε τη βόλτα της με το ποδήλατο, στην Βουλιαγμένη, ενώ αυτή την φορά την εντοπίσαμε με το ίδιο ποδήλατο (από το οποίο έχει αφαιρέσει το καλάθι) να κάνει τις βόλτες της στην περιοχή της Γλυφάδας.

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved