Τάκης Παπαματθαίου: Τον εντοπίσαμε στο κέντρο της Αθήνας σκεπτικό και λυπημένο (photos)
Gossip Cam

Τάκης Παπαματθαίου: Τον εντοπίσαμε στο κέντρο της Αθήνας σκεπτικό και λυπημένο (photos)

Στην καριέρα του ο Τάκης Παπαματθαίου έχει παίξει τα πάντα. Στο βιογραφικό του συναντώνται αρχαίο δράμα και κωμωδίες, τα κλασικά αριστουργήματα, η επιθεώρηση, η τηλεόραση, ο κινηματογράφος, με συμμετοχή του πρώτη ελληνική 3D ταινία «Μαγικός καθρέφτης».

Σκεπτικό και λυπημένο ή ίσως απλά χωρίς πολλά κέφια εντόπισε ο φωτογραφικός φακός του gosssip-tv τον Τάκη Παπαματθαίου πριν απο περίπου μια εβδομάδα.

Ο ηθοποιός που δεν μασάει τα λόγια του, έχει δηλώσει παλαιότερα σε συνέντευξή του για την τηλεόραση:

«Είναι η ίδια η φύση της, που γίνεται μια φτιασιδωμένη, πολύ φτηνιάρικη πόρνη, ούτε καν π@τ@ν@ πολυτελείας δεν είναι, ναι έχει και μια όμορφη αισθητική, να έχει έστω μια τέτοια γοητεία και να σε ξεγελάει με την π@τα@νια της. Είναι πολύ κιτς. Έχω πολλά χρόνια να κάνω τηλεόραση. Δεν μου λείπει και η πορεία μου, δεν την έχω στηρίξει σε αυτήν»

Ο Τάκης Παπαματθαίου που έπαιξε στις πρώτες σειρές της ιδιωτικής τηλεόρασης, όπως το «Πατήρ, Υιός και Πνεύμα» (1989, MEGA), το «Άγγελος κατά λάθος» (1990, ANT1), έχει δηλώσει: «Αυτές οι σειρές είχαν μια αθωότητα που δεν υπάρχει σήμερα. Τώρα στην τηλεόραση συναντάς ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο. Είναι κάτι τεχνοκράτες που κάθονται σε μια καρέκλα και αποφασίζουν τύχες, πορείες και καριέρες, μια άλλη ιστορία. Τι σχέση έχουν με τους καλλιτέχνες; Είναι γιαχαχούχα».

«Εμένα μου αρέσει να δοκιμάζομαι σε όλα τα είδη. Όταν μετά από μεγάλους ρόλους που είχα παίξει αποφάσισα να κάνω επιθεώρηση, μου έλεγαν: “Πού πας;”. Τους απαντούσα: “Θέλω να το δοκιμάσω”. Ξέρεις, υπάρχουν δύο τάσεις στην Ελλάδα: ο άκρατος λαϊκισμός και η άκρατη κουλτούρα. Η δηθενιά. Του Κουν, ας πούμε, δεν του άρεσε να τον αποκαλείς σκηνοθέτη. “Εγώ δεν είμαι σκηνοθέτης!” έλεγε. “Εγώ είμαι παραστασάς!”. Δεν πούλαγε κάτι. Ήταν απλά άμεσος. Όπως είναι όλοι οι σπουδαίοι»

Ο ηθοποιός έχει δηλώσει ότι παραιτήθηκε από τράπεζα προκειμένου να ακολουθήσει την υποκριτική:

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved