Τόνια Σωτηροπούλου: Με το ποδήλατό της βόλτα στο κέντρο της Αθήνας (photos)
Gossip Cam

Τόνια Σωτηροπούλου: Με το ποδήλατό της βόλτα στο κέντρο της Αθήνας (photos)

Τόνια Σωτηροπούλου: Λατρεύει την άσκηση, λατρεύει το κέντρο της Αθήνας και συνδίασε και τα δύο με μια ποδηλατάδα στο Ζάππειο

«Παίρνω ένα ποδήλατο και φεύγω για τ' αδύνατο κρατάω στο χέρι το κλειδί πιάνω το τιμόνι ο σφυγμός μου δυναμώνει το έργο κάπου το 'χω ξαναδεί» λέει στο ομώνυμο τραγούδι ο Κώστας Μακεδόνας και εμείς το «έργο» με την Τόνια Σωτηροπούλου το έχουμε ξαναδεί!

Η όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός, τήρησε όλους τους κανόνες και τις οδηγίες που μας είχαν δοθεί για τον κορονοϊό και να έμεινε σπίτι με τον σύντροφό της, Κωστή Μαραβέγια, δεν βαρέθηκε ούτε μια στιγμή να ασχοληθεί με την άθληση αλλά και τον σκύλο της.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr, την εντόπισε και την απαθανάτισε στο κέντρο της Αθήνας, όχι μόνο να κάνει βόλτα με τον σκύλο της αλλά και να αθλείται.

Φαίνεται πως το Ζάππειο είναι το αγαπημένο μέρος της Τόνιας Σωτηροπούλου στο κέντρο της Αθήνας αφού και την τελευταία φορά που την εντόπισε ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv ήταν την πρωτομαγιά στο ίδιο σημείο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο φωτογραφικός μας φακός εντοπίζει την Τόνια Σωτηροπούλου να κάνει ποδήλατο.
Δείτε τις φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved