Κρίστι Κρανά: Την «τσακώσαμε» να κάνει βόλτα στο κέντρο της Αθήνας (photos)
Gossip Cam

Κρίστι Κρανά: Την «τσακώσαμε» να κάνει βόλτα στο κέντρο της Αθήνας (photos)

Αμέτρητα κορίτσια έχουν περάσει από την σχολή μοντέλων της Κρίστι Κρανά.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv εντόπισε την Κρίστι Κρανά στο κέντρο της Αθήνας και όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν παραμένει φρέσκια. Η ίδια στο παρελθόν έχει μιλήσει για το τι ακριβώς κάνει προκειμένου να μεγαλώνει όμορφα:

«Έχω κάνει μόνο μεσοθεραπεία και μπότοξ στο πρόσωπο, γιατί δεν θέλω να γίνω μια άλλη. Επίσης, κάθε δεκαπέντε μέρες πάω στην αισθητικό μου για την απαραίτητη περιποίηση. Κατά τα άλλα, γυμνάζομαι, προσέχω τη διατροφή μου, δεν πίνω ποτά, καφέδες, δεν καπνίζω. Μια ζωή παραμένω στα πενήντα κιλά!»

Όσο για το μυστικό της ομορφιάς της, η ίδια δηλώνει: «Κοιμάμαι πάντα ανάσκελα για να μην κάνω ζάρες στο πρόσωπο.»

Η Κρίστι Κρανά δεν έχει διστάσει να μιλήσει και για πολύ προσωπικές στιγμές της ζωής της:

«Κάποια στιγμή δυστυχώς λιποθύμησα σε μία τράπεζα, έρχεται το νοσοκομειακό, και κατά κακή μου τύχη εφημέρευε ένας γιατρός μου λέει ελάτε στο ιατρείο μου, πήγα, μου κάνει εξετάσεις, μου κάνει τεστ Παπ, βρίσκει ότι έχω καρκίνο σε τρίτο βαθμό και απέβαλα...». Όπως εξήγησε τελικά ο γιατρός είχε κάνει λάθος διάγνωση.

«Μου είπε ότι έχω πέντε χρόνια ζωής. Πήγα στη Ζυρίχη και μου είπαν «κορίτσι μου τι γιατρός είναι αυτός; Και μου είπαν ότι δεν έχω τίποτα. Κάνω αυτή τη δουλειά καλύτερα γιατί αγαπώ πολύ τα παιδιά. Έρχονται κοριτσάκια με χαϊδεύουν και μου λένε «θα ήθελα να ήσασταν η μαμά μου…»».

Δείτε τις φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί:

16/05 11:05

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved