Γιώργος Χρανιώτης: Τραβάει κουπί ...λίγο πριν γίνει μπαμπάς (photos)
Gossip Cam

Γιώργος Χρανιώτης: Τραβάει κουπί ...λίγο πριν γίνει μπαμπάς (photos)

Γιώργος Χρανιώτης: Σε λιγότερο από δύο μήνες θα γίνει πατέρας και απολαμβάνει την περίοδο χωρίς ευθύνες

Η Γεωργία Αβασκαντήρα μπήκε στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και σε λίγο καιρό θα υποδεχτεί με τον Γιώργο Χρανιώτη το αγοράκι τους.

Ο Γιώργος Χρανιώτης είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη στο Πρωινό: «Είναι έγκυος η γυναίκα μου. Δεν γινόταν να μην το πω γιατί έρχεται και στα γυρίσματα του Your Face Sounds Familiar και η κοιλιά της φαίνεται. Τον Ιούνιο θα γεννηθεί το παιδί μας. Θα φτιάξω το δωμάτιο του παιδιού μου, θα μαγειρεύω γιατί πλέον η γυναίκα μου δεν μπορεί. Θα της κάνω όλα τα χατίρια. Το θέλαμε πολύ!».

Και η σύζυγός του είχε αποκαλύψει λίγες μέρες αργότερα το φύλο του μωρού: «Περιμένουμε αγόρι. Το λέμε τώρα που το έχει μάθει και ο μπαμπάς. Στην αρχή δεν το ήξερε επειδή δεν ήθελε να το ξέρει. Δεν έχω σταματήσει να γυμνάζομαι. Έχω μια εύκολη εγκυμοσύνη ευτυχώς. Περιμένουμε την πρώτη στιγμή που θα έρθει το μωρό στο σπίτι και θα πρέπει να του κάνουμε το πρώτο του μπάνιο. Ανυπομονούμε. Είμαστε μαζί πέντε χρόνια. Είναι πολύ γλυκός και με φροντίζει. Θέλουμε όταν γεννήσω να το ζήσουμε αυτό οι τρεις μας».

Το ζευγάρι περιμένει με ανυπομονησία το πρώτο του παιδί την περίοδο της καραντίνας - λόγω και εγκυμοσύνης- τηρούσε σχολαστικά όλα τα μέτρα προστασίας.

Τώρα που όλοι έχουμε λίγο χαλαρώσει ο Γιώργος Χρανιώτης προσπαθεί να απολαύσει την περίοδο που ακόμα οι ευθύνες δεν είναι τόσο μεγάλες.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί που εντόπισε ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv τον Γιώργο Χρανιώτη και πώς ακριβώς απολαμβάνει τις στιγμές του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved