«Τσακώσαμε» το ερωτευμένο ζευγάρι στο Καβούρι - Οι αγκαλιές και τα χάδια (Photos)
Gossip Cam

«Τσακώσαμε» το ερωτευμένο ζευγάρι στο Καβούρι - Οι αγκαλιές και τα χάδια (Photos)

Αυτός κι αν είναι έρωτας και μάλιστα μεγάλος!

Αρχές Ιανουαρίου το ερωτευμένο ζευγάρι έκανε την πρώτη του κοινή έξοδο και μέχρι τότε κανείς από τους δυο δεν είχε επιβεβαιώσει αλλά ούτε και διαψεύσει την είδηση ότι είναι μαζί.

Λίγες ημέρες αργότερα κι αφού κυκλοφόρησαν οι πρώτες τους φωτογραφίες, η τραγουδίστρια καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day είχε πει: «Είμαι λίγο πιο άνετη τώρα… δεν είμαι ακόμα όμως στο βαθμό που θα ήθελα. Θα γίνει και αυτό. Σιγά σιγά. Το αν θα άφηνα την Αθήνα για την Θεσσαλονίκη είναι μια δύσκολη ερώτηση»!

Το διάστημα της καραντίνας το ζευγάρι το πέρασε μαζί αφού σχεδόν από την αρχή της σχέσης του συγκατοικεί.

Όμως, λόγω των εμφανίσεων και των θεατρικών παραστάσεων που είχε εκείνη, αλλά και των αγωνιστικών υποχρεώσεων που είχε ο σύντροφός της με την ομάδα του ΠΑΟΚ, δεν είχαν καταφέρει να χαρούν τη συγκατοίκησή τους.


Είχαν καταφέρει, όμως, μέσα σε αυτό το εξάμηνο να κάνουν μαζί πολλά όμορφα πράγματα. Συνεργάστηκαν στενά στο βιντεοκλίπ της για το τραγούδι «Κοίτα μην αγγίζεις» και πραγματοποίησαν το πρώτο τους ταξίδι τον περασμένο Δεκέμβριο στη Νέα Υόρκη.

Τώρα, όμως είναι η πρώτη φορά που είναι μαζί όλο το εικοσιτετράωρο. Σε και τέτοια στιγμή τους «τσάκωσε» και ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr, να χαίρονται τον έρωτά τους στην παραλία με αγκαλιές και φιλιά.

Δες για ποιο ζευγάρι πρόκειται στη gallery που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved