Ποια είναι η εντυπωσιακή παρουσία που κρύβεται πίσω από τη μάσκα κορυφαίου οίκου μόδας; (photos)
Gossip Cam

Ποια είναι η εντυπωσιακή παρουσία που κρύβεται πίσω από τη μάσκα κορυφαίου οίκου μόδας; (photos)

Την εντοπίσαμε σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων να φοράει  μάσκα κορυφαίου οίκου μόδας

Διατηρεί ένα άψογο κορμί παρότι έχει ήδη δύο παιδάκια. Η σχεδιάστρια κοσμημάτων μάλιστα τα δύο παιδιά της μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Η Όλγα Ζαφειροπούλου είναι παντρεμένη με τον δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό ο οποίος της είχε κάνει με ένα μονόπετρο πρόταση γάμου - έκπληξη αφού η ίδια δεν την περίμενε.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε κρυφά την ώρα που η σχεδιάστρια κοσμημάτων διένυε ήδη τους πρώτους μήνες εγκυμοσύνης.

«Με πιάνω κάποιες στιγμές να αναρωτιέμαι «είναι δικό μου αυτό το πλάσμα;». Νομίζω ότι εξοικειώνομαι ακόμα με το παιδί. Να σκεφτείς ότι τον πρώτο καιρό φοβόμουν και να το ακουμπήσω, ένιωθα λες και έπιανα χειροβομβίδα που θα εκραγεί στα χέρια μου. Αλλά τώρα, περνώντας περισσότερο χρόνο μαζί της -τα Σαββατοκύριακα τα αφιερώνω στη μικρή και την οικογένεια μου, αρχίζω και το ζω», είχε δηλώσει ο δημοσιογράφος μετά τη γέννηση της κόρης.

Το καλοκαίρι του 2019 (13-06) ο ίδιος ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ότι έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά αποκαλύπτοντας μάλιστα πως η γυναίκα του γέννησε πολύ πιο γρήγορα

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv εντόπισε την Όλγα Ζαφειροπούλου σε εξόρμησή της για αγορές σε εμπορικό κέντρο. Η σχεδιάστρια κοσμημάτων καθόλη τη διάρκεια της παραμονής της στο εμπορικό κέντρο φορούσε μάσκα Zeus+Dione

Δείτε τις φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved