Έβελυν Καζαντζόγλου: Δες τι έκανε και τράβηξε τα βλέμματα των Αθηναίων! (photos)
Gossip Cam

Έβελυν Καζαντζόγλου: Δες τι έκανε και τράβηξε τα βλέμματα των Αθηναίων! (photos)

Έβελυν Καζαντζόγλου: «Έχω δουλέψει πολύ και σκληρά για να φτάσω εδώ που είμαι και δεν ανέχομαι κακές συμπεριφορές και καταστάσεις που με θίγουν»

Το γνωστό μοντέλο, παρουσιάστρια και influencer φημίζεται για το στυλ και το γούστο της και εντυπωσιάζει καθημερινά με τις φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Εντυπωσιάζει όμως και δια ζώσης αφού πρόκειται για ένα εντυπωσιακό κορίτσι! Πόσο μάλλον όταν κάνει δίπλα σου ποδηλατάδα, δεν μπορεί θα το γυρίσεις το κεφάλι!

Η Έβελυν Καζαντζόγλου σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει για το σημαντικότερο που έμαθε από την εμπειρία της ως μοντέλο:

«Στον χώρο αυτό δεν σταματάς να μαθαίνεις. Κάποτε μου έλεγαν να είμαι ανεκτική, για να επιβιώσω και να διακριθώ. Σήμερα πια έχω γίνει πιο αυστηρή. Έχω σταματήσει να λέω «είμαι παιδί» και πρέπει να ανεχτώ κάποιες καταστάσεις.

Θα πατήσω πόδι. Έχω δουλέψει πολύ και σκληρά για να φτάσω εδώ που είμαι και δεν ανέχομαι κακές συμπεριφορές και καταστάσεις που με θίγουν. Παλιότερα έβαζα μπροστά το συναίσθημα, αλλά όχι πια».

Διαβάστε τη συνέχεια και δείτε τις φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved