Δημήτρης Κουρούμπαλης: Σπάνια εμφάνιση με τη σύζυγο και την κόρη τους
Gossip Cam

Δημήτρης Κουρούμπαλης: Σπάνια εμφάνιση με τη σύζυγο και την κόρη τους

Τον Δημήτρη Κουρούμπαλη με την οικογένειά του απαθανατίσαμε στο Κολωνάκι.

Ο δημοφιλής ηθοποιός έκανε μια βόλτα με τις γυναίκες της ζωής του και έδειχναν χαλαροί, κάτι που θα διαπιστώσετε κι εσείς βλέποντας τις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε.

«Ήθελα πάντα να κάνω ένα παιδί. Δεν έχω βιώσει δραματικές αλλαγές στη ζωή μου, πέρα από το ότι έχω γνωρίσει άλλον έναν άνθρωπο που αγαπάω πάρα πολύ. Όσον αφορά στην καθημερινότητα, συνειδητοποίησα πως ο χρόνος δεν φτάνει και η κούραση πολλαπλασιάζεται, ενώ παράλληλα υπάρχει μια χαρά και ένα δόσιμο που δεν μπορώ να εστιάσω από πού έρχεται. Απλά είναι κάτι που βγαίνει αυθόρμητα. Τον πρώτο καιρό που έγινα πατέρας δεν είχα χρόνο ούτε να ανασάνω. Με απασχολούσε επειδή δεν γνώριζα, αλλά και γιατί προσπαθούσα να ελέγχω τις καταστάσεις. Φαντάζομαι ότι στο δεύτερο και τρίτο παιδί τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα» είχε πει ο Δημήτρης Κουρούμπαλης σε παλαιότερη συνέντευξή του στο περιοδικό People.

Όσον αφορά στη σύζυγό του Φρόσω Κορρού, ήταν ντυμένη casual και με αθλητικά, κάτι απόλυτα φυσιολογικό, αφού μαμά θέλει να είναι άνετη όταν βγαίνει βόλτα με το παιδάκι της. Μάλιστα, ήταν αμακιγιάριστη και έδειχνε πραγματικά όμορφη!

Δείτε, λοιπόν, στιγμιότυπα από τη βόλτα τους με την μικρή τους στο Κολωνάκι!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved