Σία Κοσιώνη: Παιχνίδια με τον γιο της στο Ζάππειο! (photos)
Gossip Cam

Σία Κοσιώνη: Παιχνίδια με τον γιο της στο Ζάππειο! (photos)

Σία Κοσιώνη: Μαμά και γιος έδειξαν να απολαμβάνουν τη βόλτα τους με την Σιά Κοσιώνη φανερά ευδιάθετη μιας και περνούσε χρόνο με το γιο της 

Με αθλητικό λουκ και εντελώς άβαφη η Σία Κοσιώνη πήρε τον γιό της Δήμο Μπακογιάννη και κατέβηκαν στο Ζάππειο για παιχνίδι.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ φορώντας λευκά αθλητικά παπούτσια, λευκό αθλητικό τιραντέ μπουζάκι και μαύρη φόρμα κρατούσε από το ένα χέρι του πατίνι του Δήμου και από το άλλο τον χυμό του!

Η Σία Κοσιώνη εκτός από τον ρόλο της anchorwoman του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, θέλει να είναι το ίδιο καλή και στο ρόλο που έχει αποκτήσει από τις 9 Οκτωβρίου του 2017 έναν επιπλέον ρόλο. Αυτόν της μητέρας.

Έτσι η Σιδηρά Κυρία της ενημέρωσης του ΣΚΑΪ, όταν είναι μακριά από δουλειά και υποχρεώσεις αφιερώνει αποκλειστικά τον χρόνο της στον Δήμο.

Μαμά και γιος έδειξαν να απολαμβάνουν τη βόλτα τους με την anchorwoman φανερά ευδιάθετη μιας και περνούσε χρόνο με το γιο της που τόσο πολύ της λείπει τις καθημερινές που οι υποχρεώσεις της είναι αυξημένες.

Δείτε τις φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved