Έχετε δει την Πέγκυ Σταθακοπούλου με την κόρη της; Την έχει ξεπεράσει σε ύψος
Gossip Cam

Έχετε δει την Πέγκυ Σταθακοπούλου με την κόρη της; Την έχει ξεπεράσει σε ύψος

Πέγκυ Σταθακοπούλου: Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv την εντόπισε με την κόρη της Χριστίνα Καλδή να κάνει βόλτες στην Γλυφάδα...

Από το 1983 που η Πέγκυ Σταθακοπούλου, πραγματοποίησε το ντεμπούτο της στο θέατρο, με τον θίασο του Κώστα Καρρά, κρατά χαμηλούς τόνους.

Δεν επένδυσε στην προβολή της προσωπικής της ζωής και έχει επιλέξει, από θέση και άποψη, να υπάρχει στον χώρο μέσα από τη δουλειά της και μόνο.

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου ήταν παντρεμένη με τον αρχιτέκτονα, Αλέξανδρο Καλδή. Μαζί έχουν αποκτήσει μία κόρη.

Το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει αθόρυβα το 2018 και μόνο οι άνθρωποι του στενού περιβάλλοντός τους έμαθαν για αυτόν, χωρίς όμως να ξέρουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Οι δυο τους ήταν μαζί για 22 χρόνια εκ των οποίων τα τελευταία 15 ήταν παντρεμένοι.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv εντόπισε την ηθοποιό με την κόρη της Χριστίνα να κάνει βόλτες στη Γλυφάδα και όπως θα δείτε, το κορμί της νεαρής καλλονής είναι αψεγάδιαστο.

Για αυτό δεν «ευθύνονται» μόνο τα γονίδια της μαμάς αλλά και η ενασχόληση της 16χρονης με τη γυμναστική και πιο συγκεκριμένα με το πένταθλο.

«Επειδή έκανα τη Χριστίνα σε μεγάλη σχετικά ηλικία και με πολύ κόπο, ήταν τόσο σημαντικό και μοναδικό γεγονός για μένα, που δεν ήθελα να χάσω καμία στιγμή της. Ακόμα κι όταν ξεκίνησα τη συνεργασία με τον Λευτέρη (Βογιατζή), την εποχή που η Χριστίνα ήταν τεσσάρων μηνών και τα ωράρια ήταν τρομακτικά, προτιμούσα να κοιμάμαι δύο με τρεις ώρες για να είμαι μαζί της» έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Πέγκυ Σταθακοπούλου.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί την Πέγκυ Σταθακοπούλου με την 16χρονη κόρη της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved