Είναι τόσο ερωτευμένοι που αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους
Gossip Cam

Είναι τόσο ερωτευμένοι που αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv εντόπισε το ερωτευμένο ζευγάρι σε μεσημβρινή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

Το ερωτευμένο ζευγάρι, η ηθοποιός Δανάη Παππά και ο επιχειρηματίας Λάμπρος Λάζαρης, δεν έχουν κανένα λόγο πια να κρύβουν τον έρωτά τους.

Η Δανάη Παππά, η όμορφη ηθοποιός που την πρωτογνωρίσαμε στην επιτυχημένη σειρά «Τατουάζ» και στη συνέχεια την είδαμε στο σίριαλ «8 λέξεις», διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της.

Εκτός από την επαγγελματική επιτυχία, ζει και έναν μεγάλο έρωτα στο πλευρό του Λάμπρου Λάζαρη. Ο γοητευτικός επιχειρηματίας και μετρ του τραγουδιστή Γιώργου Σαμπάνη έχει κερδίσει την καρδιά της Δανάης.

Αν και αρχικά είχαν επιλέξει να είναι διακριτικοί με το ειδύλλιο τους τόσο σε δημόσιους χώρους όσο και στα Social media, όσο περνά ο καιρός γίνονται ολοένα και πιο εξωστρεφείς.

Έχουν ήδη μάλιστα κάνει και το επόμενο βήμα στη σχέση τους, αυτό της συγκατοίκησης.
Το προχώρησαν όμως λίγο παραπάνω αφού σύμφωνα με τη Real το ζευγάρι βρέθηκε πρόσφατα σε Κεφαλλονιά και Ιθάκη όπου η ηθοποιός είχε την ευκαιρία να γνωρίσει την οικογένεια του συντρόφου της. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, γευμάτισαν και πέρασαν χρόνο μαζί, αφήνοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων.

«Δεν μπορώ να απαγορεύσω στον εαυτό μου και στον σύντροφο μου να βγούμε για φαγητό ή να διασκεδάσουμε ή να πάμε για ψώνια. Όλοι ξέρουμε πως σε συγκεκριμένα μέρη υπάρχουν φωτογράφοι

Δεν σου κρύβω πως υπήρξαν στιγμές που ένιωσα εξαιρετικά άβολα. Γι’ αυτό λοιπόν αποφεύγω κάποια μέρη», είχε πει η ηθοποιός για τον επιχειρηματία σύντροφό της.

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved