Δ. Αλεξανδράκη: Φωτό από το πάρτι της, λίγη ώρα πριν μπει χειρουργείο!
Gossip Cam

Δ. Αλεξανδράκη: Φωτό από το πάρτι της, λίγη ώρα πριν μπει χειρουργείο!

Μπορεί η Δήμητρα Αλεξανδράκη να είχε οργανώσει ένα σούπερ πάρτι γενεθλίων όπου έδειχνε να περνάει καλά, όμως στο τέλος της βγήκε... ξινό αφού οδηγήθηκε στο χειρουργείο ύστερα από τραυματισμό που είχε στο πόδι της. 

Η εκρηκτική καλλονή είχε προσκαλέσει όλους τους φίλους της σε έναν πολύ όμορφο χώρο στο Λαγονήσι και πράγματι έδειχνε από το ξεκίνημα κιόλας της βραδιάς να περνάει πολύ καλά.

Χαμογελούσε συνεχώς, φωτογραφιζόταν με όλους και όλες και έδειχνε να απολαμβάνει ιδιαίτερα τη βραδιά.

Ειδικά όταν μπροστά της εμφανίστηκε μία πενταόροφη και πολύ εντυπωσιακή τούρτα, της οποίας έσβησε τα κεράκια παρουσία όλης της παρέας της.

Ανάμεσά τους ο Βασίλειος Κωστέτσος, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, η Έλλη Παπαγγελή, η Έλενα Κώνστα, η Μικαέλα Φωτιάδη, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η Βρισηίδα Ανδριώτου, η Αναστασία Γιούσεφ και πολλοί ακόμα φίλοι και γνωστοί της.

Όλα έδειχναν να κυλούν υπέροχα όταν ξαφνικά και την ώρα που το πάρτι βρισκόταν σε εξέλιξη η Δήμητρα είχε ένα ατύχημα. Το πόδι της πονούσε τόσο πολύ που αναγκάστηκε να αποχωρήσει απο το πάρτι και να βρεθεί στο πλησιέστερο νοσοκομείο όπου οι γιατροί που την εξέτασαν απεφάνθησαν πως έπρεπε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να αποκατασταθεί η βλάβη στο πόδι της.

Δείτε φωτογραφίες από το πάρτι:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved