«Ηφαίστειο» η Νίνα Λοτσάρη στη Σαντορίνη! (photos)
Gossip Cam

«Ηφαίστειο» η Νίνα Λοτσάρη στη Σαντορίνη! (photos)

Η Νίνα Λοτσάρη απολαμβάνει μέρος των διακοπών της στη Σαντορίνη και η αλήθεια είναι πως μόνο απαρατήρητη δεν περνά με τις σέξι εμφανίσεις της στην παραλία. 

H όμορφη performer η οποία έχει λατρεία για τα νησιά του Αιγαίου, με ιδιαίτερη αδυναμία στη Λήμνο, όπου περνάει πολλά καλοκαίρια της, είπε αυτές τις ημέρες να γνωρίσει τις ομορφιές της άγριας Σαντορίνης και να απολαύσει όμορφες στιγμές στο νησί.

Καλεσμένη του γνωστού Pr man Νεκτάριου Σκαμνάκη, η Νίνα Λοτσάρη βρέθηκε στην παραλία του Περίβολου που φημίζεται για την άγρια ομορφιά της και απόλαυσε βουτιές και ηλιοθεραπείασ το wet stories.

Φανερά αδυνατισμένη και ανανεωμένη, η όμορφη καλλιτέχνις έδειξε να απολαμβάνει κάθε στιγμή της στην παραλία, παραδομένη στα χάδια του ήλιου.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε όμορφες στιγμές της by the beach. Φορώντας ένα υπέροχο animal print ολόσωμο μαγιό που της πήγαινε πολύ, έγινε αμέσως το επίκεντρο των υπόλοιπων λουόμενων που την αναγνώρισαν.

Η ίδια πάντως, έδειξε να αδιαφορεί για ό,τι συνέβαινε γύρω της, προτιμώντας τη... συντροφιά του κινητού της αλλά και τα χάδια του ήλιου.
Δείτε φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved