Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Η Βουλίτσα στα Κουφονήσια με καφτάνι (photos)
Gossip Cam

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Η Βουλίτσα στα Κουφονήσια με καφτάνι (photos)

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Η αγαπημένη Βουλίτσα, ή αν προτιμάτε, κατά κόσμον Ελένη Κοκκίδου περνάει τις διακοπές της στα πανέμορφα Κουφονήσια

Η αγαπημένη ηθοποιός και τραγουδίστρια η οποία είδε την καριέρα της να απογειώνεται και την ίδια να μπαίνει στις καρδιές όλων των τηλεθεατών με τον πολύ τρυφερό ρόλο που ανέλαβε στην επιτυχημένη κωμική σειρά του Alpha που φέτος θα προβληθεί για όγδοη συνεχόμενη χρονιά διανύει περίοδο διακοπών και επισκέφτηκε τα αγαπημένα Κουφονήσια των οποίων η φυσική ομορφιά μαγεύει τον κάθε επισκέπτη.

Η Ελένη Κοκκίδου εθεάθη σε ταβέρνα του νησιού να απολαμβάνει τον πρώτο καφέ της ημέρας πριν φύγει για την πλησιέστερη παραλία για να απολαύσει το μπάνιο της και ηλιοθεραπεία.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε όπως... δεν την έχουμε ξαναδεί. Φορώντας ένα πολύχρωμο καφτάνι και... κρυμμένη πίσω από τα σκούρα γυαλιά της, η Ελένη Κοκκίδου ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετη και μάλιστα χαμογελούσε συνεχώς, ειδικά όταν την πλησίαζε ο απλός κόσμος που την αναγνώριζε για να τη συγχαρεί για τον ρόλο της.

Εκείνη με γλυκύτητα και ένα μόνιμο χαμόγελο στο πρόσωπό της, έδειξε να χαίρεται κάθε της στιγμή πριν φύγει για να απολαύσει όμορφες στιγμές στην παραλία.

Δείτε φωτογραφίες της παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved