Έτσι διατηρεί το τέλειο κορμί της η Μαρίνα Βερνίκου! Φωτό με μαγιό στη Μύκονο
Gossip Cam

Έτσι διατηρεί το τέλειο κορμί της η Μαρίνα Βερνίκου! Φωτό με μαγιό στη Μύκονο

Η Μαρίνα Βερνίκου σίγουρα δεν χρειάζεται συστάσεις! 

Η όμορφη φωτογράφος η οποία διαφημίζει με κάθε τρόπο τις ομορφιές της χώρας μας ανά τον κόσμο, ανεβάζοντας συνεχώς φωτογραφίες και βίντεο από τις διακοπές της και προσκαλώντας τους πάντες να την επισκεφτούν, αυτές τις μέρες βρέθηκε στη Μύκονο, έναν αγαπημένο για την ίδια τόπο διακοπών.

Η Μαρίνα Βερνίκου έκανε ένα μικρό διάλειμμα από τις μέρες ξεκούρασής της στη Σίφνο όπου διαθέτει εξοχική κατοικία για να βρεθεί στο νησί των Ανέμων το οποίο γνωρίζει και αγαπά το ίδιο.

Και στις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε για εσάς διαπιστώσαμε και με ποιον τρόπο η ίδια καταφέρνει να διατηρήσει το τέλειο κορμί της.

Παρά τις γεννήσεις των τριών παιδιών της η Μαρίνα Βερνίκου κατάφερε τα τελευταία χρόνια όχι μόνο να διατηρηθεί στα κιλά της και να είναι πάντα κομψή αλλά και να διαθέτει τέλειους και καλοσχηματισμένους κοιλιακούς και μηρούς.

Πώς τα καταφέρνει; Είναι απλό! Όταν έχει θάλασσα μπροστά της, κολυμπάει με τις ώρες, απολαμβάνει τις ομορφιές του βυθού και συγχρόνως κάνει την καλύτερη γυμναστική που την κρατάει μόνιμα σε φόρμα. Όταν όλη αυτή η δραστηριότητα συνδυαστεί και με σωστή και υγιεινή διατροφή, τότε βλέπετε μπροστά σας τα ιδανικά αποτελέσματα.

Δείτε τη Μαρίνα Βερνίκου στη Μύκονο, λίγο μετά το κολύμπι της σε παραλία του νησιού:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved