Χατζηβασιλείου: Δεν αποχωρίζεται το μακιγιάζ της ούτε στην παραλία! (pics)
Gossip Cam

Χατζηβασιλείου: Δεν αποχωρίζεται το μακιγιάζ της ούτε στην παραλία! (pics)

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι από τις πιο όμορφες και εντυπωσιακές παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης. Πόσο μάλλον και με μαγιό

Η όμορφη παρουσιάστρια διαθέτει και ένα από τα πιο καλογυμνασμένα και καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής σόουμπιζ που όπως γνωρίζουμε, φροντίζει τόσο με πολλή γυμναστική όσο και με καλή και σωστή διατροφή.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε μία μίνι απόδρασή της στη Μύκονο όπου είχε τη χαρά να συναντηθεί και να περάσει λίγο χρόνο με τη Νικολέττα Καρρά.

Οι δύο γυναίκες γνωρίστηκαν και ήρθαν κοντά μέσα από τη συμμετοχή του στο J2US και από τότε διατηρούν μία πολύ δυνατή φιλία που βασίζεται στην αμοιβαία συμπάθεια, τον σεβασμό και την αλληλοεκτίμηση.

Εννοείται πως όταν βρέθηκαν σε παραλία του νησιού μαζί, οι φωτογραφικοί φακοί στράφηκαν πάνω τους αφού πρόκειται για δύο πολύ εντυπωσιακές παρουσίες.

Εκείνοι που πραγματικά μας προκάλεσε μεγάλη εντύπωση είναι το γεγονός ότι σε αντίθεση με τη Νικολέττα Καρρά που δεν είχε ίχνος μακιγιάζ πάνω της, η Βίκυ Χατζηβασιλείου ήταν έντονα βαμμένη στο πρόσωπο, γεγονός που δείχνει πως η παρουσιάστρια θέλει να είναι περιποιημένη και στην παραλία, εκτός των τηλεοπτικών πλατό.

Δείτε φωτογραφίες των δύο όμορφων κυριών της ελληνικής σόουμπιζ που ήταν λογικό να μονοπωλήσουν τα βλέμματα των γύρω τους στην παραλία αλλά και τους φωτογραφικούς φακούς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved