Αλικάκη-Λαγούτης: Οι γιοι τους έχουν γίνει ολόκληροι άντρες! (photos)
Gossip Cam

Αλικάκη-Λαγούτης: Οι γιοι τους έχουν γίνει ολόκληροι άντρες! (photos)

Η Μυρτώ Αλικάκη και ο Πέτρος Λαγούτης, παρά το γεγονός ότι έχουν χωρίσει εδώ και πολλά χρόνια, είναι πολύ δεμένοι και έχουν ως κοινή προτεραιότητά τους τους γιους τους Δημήτρη και Γιωργή

Ο 17χρονος Δημήτρης και ο 13χρονος Γιωργής, όπως συνηθίζεται στις οικογένειες χωρισμένων γονιών, πέρασαν μέρος των φετινών διακοπών τους με τον πατέρα τους και μάλιστα στα υπέροχα Κουφονήσια.

Οι τρεις τους, αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που έχουμε στη διάθεσή μας, έδειξαν να περνούν υπέροχα, με τον Πέτρο Λαγούτη να αποδεικνύει συχνά πόσο στοργικός πατέρας είναι.

Όπως έχει αποκαλύψει και ο ίδιος σε παλιότερη συνέντευξή του, η σχέση του με τους έφηβους γιους του είναι καταπληκτική. «Έχουμε μιλήσει για τον έρωτα για τις γυναίκες για όλα. Έχουμε μιλήσει για το τι σου αρέσει σε μία γυναίκα. Τους έχω πει εντάξει, ωραίο είναι μια γυναίκα να είναι όμορφη αλλά καλό είναι αυτό να συνοδεύεται και από εσωτερική ομορφιά», είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του πριν από λίγο καιρό ο Πέτρος Λαγούτης.

Μάλιστα, ο ίδιος θέλει να είναι απόλυτα ειλικρινής με τα παιδιά του και όπως είχε τονίσει στην ίδια συνέντευξή του παλιότερα:

«Μου λένε μια μέρα: “Να σου πω μπαμπά θα πήγαινες με μία γυναίκα που απέξω ήταν κουκλάρα και από μέσα δεν ήταν τόσο πνευματώδης;”. Και ρώτησα “Κουκλάρα;”, μου απάντησαν “Ναι”. “Εννοείται θα πήγαινα”».

Δείτε στην gallery φωτογραφίες τους για να διαπιστώσετε και εσείς πόσο πολύ έχουν μεγαλώσει οι γιοι του πρώην ζευγαριού:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved