Μαρινάκης-Καλπάκη: Το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών τους (photos)
Gossip Cam

Μαρινάκης-Καλπάκη: Το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών τους (photos)

Μερικά από τα πιο όμορφα νησιά του Αιγαίου είχαν για προορισμό των διακοπών τους φέτος ο Ιωσήφ Μαρινάκης και η σύζυγός του Χρύσα Καλπάκη

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv όμως τούς απαθανάτισε σε όμορφες στιγμές τους στα Κουφονήσια, όπου είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν και την καλή τους φίλη Ελένη Τσολάκη.

Το ζευγάρι λατρεύει τα μικρά και όχι τόσο κοσμικά νησιά και τα Κουφονήσια φάνταζαν ως η ιδανική λύση για να περάσουν μέρος των διακοπών τους.

Εκεί τους εντοπίσαμε σε ήρεμες στιγμές τους σε μία από τις ωραιότερες παραλίες στα Κουφονήσια, να απολαμβάνουν τον ήλιο και δροσιστικές βουτιές στα καταγάλανα νερά.

Φυσικά, η Χρύσα Καλπάκη έδωσε για ακόμα μία φορά μαθήματα... στυλ στην παραλία, φορώντας ένα υπέροχο ολόσωμο μαγιό που τόνιζε τα καλογυμνασμένα σημεία του καλλίγραμμου κορμιού της αλλά και το πολύ μαύρισμά της.

Όσο για τον ηθοποιό, μας εξέπληξε με το γραμμωμένο του κορμί, γεγονός που δείχνει ότι και εκείνος συνεχίζει να είναι λάτρης της γυμναστικής και του υγιεινού τρόπου ζωής.

Δείτε φωτογραφίες του ζευγαριού από τα Κουφονήσια. Για την ιστορία να πούμε ότι επόμενος προορισμός των δύο ερωτευμένων ήταν η πανέμορφη Κίμωλος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved