Κοσιώνη: Οι διακοπές στα Χανιά, το μαύρο μπικίνι και οι στιγμές με τον γιο της
Gossip Cam

Κοσιώνη: Οι διακοπές στα Χανιά, το μαύρο μπικίνι και οι στιγμές με τον γιο της

Στο τιμόνι του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ επέστρεψε η Σία Κοσιώνη.

Ξεκούραστη από τις διακοπές της και πάλι στις επάλξεις και στο πλευρό του τηλεοπτικού κοινού.

H παρουσιάστρια, είχε την ευκαιρία το φετινό καλοκαίρι, μετά από έναν απαιτητικό και γεμάτο δυσκολίες χειμώνα, να περάσει όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένεια της στα Χανιά.

Εκεί, την απαθανάτισε και ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr σε μια από τις όμορφες παραλίες έχοντας κοντά της την καλύτερη παρέα του κόσμου, που δεν είναι άλλη από τον γιο της, Δήμο.

Μαμά και γιος απόλαυσαν τις βουτιές τους ενώ η Σία έγινε και πάλι παιδί για χάρη του, αφού δεν τον άφησε λεπτό μόνο του, μαζί μέσα στο νερό, μαζί και στα παιχνίδια στην αμμουδιά.

Από την περασμένη Δευτέρα (31-08), η Σία έχει επιστρέψει στο κεντρικό δελτίο με την ίδια να έχει αφήσει ένα όμορφο μήνυμα στους followers της.

«Ανοίγει σήμερα η 15η τηλεοπτική μου χρονιά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ. Πότε πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι κάθε χρόνο τέτοια μέρα νιώθω ακριβώς το ίδιο.

Μία τεράστια λαχτάρα να ξαναπιάσω το νήμα και χαρά αυθεντική που κάνω μία δουλειά που αγαπώ τόσο πολύ. Ραντεβού λοιπόν απόψε και κάθε βράδυ στις 19.50 στον ΣΚΑΪ. Καλή σεζον να έχουμε με καλύτερες ειδήσεις για όλους!», είχε γράψει η ίδια με αφορμή την επιστροφή της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved