Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Για τα τελευταία ψώνια πριν το καθολικό lockdown!
Gossip Cam

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Για τα τελευταία ψώνια πριν το καθολικό lockdown!

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σπάνια κάνει δημόσιες εμφανίσεις, πόσο μάλλον εν μέσω καραντίνας.

Ενόψει του αιφνιδιαστικού καθολικού lockdown όμως στην Αττική που ανακοινώθηκε από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη την περασμένη Τρίτη το βράδυ, ο γνωστός σκηνοθέτης, σεναριογράφος και ηθοποιός είπε να κάνει κάποια τελευταία ψώνια, προφανώς ανάγκης, πριν κλείσουν για τρεις εβδομάδες τα καταστήματα λιανικής.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη σε εμπορικό κέντρο των Βορείων Προαστίων να απολαμβάνει τη βόλτα του για ψώνια με έναν καλό του φίλο, τηρώντας φυσικά μεταξύ τους αλλά και με τους γύρω τους όλους τους κανόνες και τις αποστάσεις λόγω κορονοϊού.

Ντυμένος casual και καλά... κρυμμένος πίσω από τη μάσκα προστασίας ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός έκανε κάποια ψώνια της τελευταίας στιγμής καθώς είναι αποφασισμένος να κρατήσει, όπως και τις προηγούμενες φορές, όλα τα μέτρα της κυβέρνησης, όπως βέβαια οφείλουμε και όλοι μας.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης άλλωστε, αυτόν τον καιρό χρειάζεται την απομόνωση και την ηρεμία προκειμένου να είναι δημιουργικός.

Άλλωστε, ετοιμάζει πυρετωδώς την τηλεοπτική επιστροφή του μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια.

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος μετά από τόσα χρόνια σιωπής, επιστρέφει με μία νέα σειρά στον ANT1, η οποία όμως πρώτα θα προβληθεί στην ελληνική εκδοχή του Netflix, τη νέα διαδικτυακή πλατφόρμα του σταθμού. Μέρος του πρωτότυπου περιεχομένου της συγκεκριμένης πλατφόρμας θα αναλάβει ο Παπακαλιάτης με τη νέα αυτή σειρά του.

Μάλιστα έγινε γνωστή και η ιστορία πάνω στην οποία θα "πατήσει" το σενάριο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα πρόκειται για μία ακραία ερωτική ιστορία που θα διαδραματίζεται σε ένα νησί εν μέσω... lockdown.

Η συγκεκριμένη σειρά, μετά την προβολή της στη συγκεκριμένη πλατφόρμα θα βγει και στον "αέρα" του ΑΝΤ1 και θα έχουμε όλοι τη δυνατότητα να την παρακολουθήσουμε.

Δείτε φωτογραφίες από την πρόσφατη βόλτα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για... shopping therapy.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved