Χριστίνα Μπόμπα: Ο περίπατος κάνει καλό στις εγκύους και πήρε σβάρνα τους δρόμους στο Κολωνάκι!
Gossip Cam

Χριστίνα Μπόμπα: Ο περίπατος κάνει καλό στις εγκύους και πήρε σβάρνα τους δρόμους στο Κολωνάκι!

Σιγά-σιγά η Χριστίνα Μπόμπα αρχίζει να μετράει αντίστροφα για τον ερχομό των δίδυμων κοριτσιών της.

Η όμορφη μέλλουσα μανούλα περιμένει πώς και πώς να κρατήσει στην αγκαλιά της τα δίδυμα κοριτσάκια της, κάτι βέβαια που μοιράζεται απόλυτα Σάκη Τανιμανίδη.

Ήδη έχει κάνει τις πρώτες προετοιμασίες για να υποδεχτεί τις κόρες της κατάλληλα αφού απομένει λίγος καιρός μέχρι να τις κρατήσει στην αγκαλιά της.

Μέχρι να έρθει αυτή η μαγική στιγμή, η Χριστίνα Μπόμπα ακολουθεί κατά γράμμα όλες τις οδηγίες του γιατρού που την έχει αναλάβει.

Τρέφεται σωστά, κοιμάται αρκετά, ξεκουράζεται πολύ και φροντίζει ώστε να είναι σε καλή φυσική κατάσταση.

Και επειδή όπως συμβουλεύουν οι περισσότεροι από τους γιατρούς, ο περίπατος για μία έγκυο, της οποίας η εγκυμοσύνη πάει πολύ καλά, είναι κάνει πολύ καλό τόσο για την ίδια τη μέλλουσα μαμά όσο και για το έμβρυο που κυοφορεί, η Χριστίνα Μπόμπα αφιερώνει χρόνο στην άσκηση της.

Μάλιστα σε αυτό έχει την αμέριστη συμπαράσταση της καλής της φίλης και κουμπάρας της Μαρίνας Βερνίκου με την οποία εθεάθη πριν από μερικές μέρες να κάνει τη βόλτα της στους δρόμους του Κολωνακίου.

Χαλαρές, κουβεντιάζοντας και απολαμβάνοντας τον ανοιξιάτικο ήλιο, οι δυο τους έδειξαν να περνούν πολύ καλά μαζί όπως άλλωστε κάνουν τα τελευταία χρόνια που έχουν έρθει κοντά και κάνουν πολλή παρέα.

Δείτε τις δύο κουμπάρες στην παρακάτω Gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved