Λάουρα Νάργιες: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την απώλεια 13 κιλών! Είναι μία άλλη! Πού την είδαμε;
Gossip Cam

Λάουρα Νάργιες: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την απώλεια 13 κιλών! Είναι μία άλλη! Πού την είδαμε;

Με τόσα κιλά που έχασε και με τόση αυτοπεποίθηση που απέκτησε, η Λάουρα Νάργιες έχει κάθε λόγο να γίνει στο μέλλον η... βασίλισσα της ομορφιάς!

Η Λάουρα Νάργιες μέσα σε ενάμιση μήνα έχασε 13 κιλά και μάλιστα σήμερα μίλησε για αυτή την προσπάθειά της που έχει πολύ καλά αποτελέσματα.

Όπως είπε: «Έχασα 13 κιλά σε ενάμιση μήνα και τώρα με τη γυμναστική, κάνω συντήρηση και γράμμωση… δεν ήταν σκοπός μου να αδυνατίσω για να κάνω χαρούμενους τους άλλους που με κράζουν στα social media επειδή έχω λίγα παραπάνω κιλά, προέκυψε ουσιαστικά… Δεν αισθανόμουν καλά με τον οργανισμό μου, είχα δύσκολο ύπνο… Έχω φάει πολύ πόλεμο. Μέσα από το survivor και έπειτα ξεκίνησε έντονα αυτό το στόρι... ααα είναι χοντρή η Λάουρα»!

Την αγαπημένη παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγό Λάουρα Νάργες επέλεξε γνωστή εταιρεία αρωμάτων και καλλυντικών για να είναι το νέο της πρόσωπό για τη φετινή σεζόν. Γνωστή για την αγάπη της για τα προϊόντα περιποίησης και τα αρώματα, η Λάουρα Νάργες επιλέχθηκε από την ιδιοκτήτρια του καταστήματος αλλά και του αντίστοιχου μοναδικού e-shop κυρία Αναστασία Τριανταφυλλοπούλου. Στο “Boudoir Perfumes by Anastazia”, το οποίο επιλέγουν οι μεγαλύτερες Ελληνίδες influencers & celebrities, πραγματοποιήθηκε ένα Press Event για να επισφραγιστεί με τον πιο όμορφο τρόπο η νέα αυτή συνεργασία.

Το “Boudoir perfumes by Anastazia” μετρά ήδη έξι χρόνια στον πολυσύχναστο δρόμο της οδού Ρήγα Φερραίου στην Ηλιούπολη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved