The Bachelor: Η νέα μεγάλη αλλαγή της Νικόλ μετά το χωρισμό από τον Βασιλάκο (exclusive pics)
Gossip Cam

The Bachelor: Η νέα μεγάλη αλλαγή της Νικόλ μετά το χωρισμό από τον Βασιλάκο (exclusive pics)

The Bachelor: Μπορεί ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η Νικολέτα Τσομπανίδου να γνωρίστηκαν και να ερωτεύτηκαν στο ριάλιτι του ALPHA, όμως, δεν είναι πια μαζί!

Μάλιστα, η Νικολέτα Τσομπανίδου, πρόσφατα δήλωσε:
«Είμαι πολύ καλά τώρα. Όταν βγήκα από το Bachelor ήταν δύσκολο καθώς προσπαθούσα να προσαρμοστώ. Στο Bachelor ήμουν ο εαυτός μου. Δεν ξέρω τι πήγε λάθος στη σχέση μας με τον Παναγιώτη. Αλλά έχει περάσει καιρός και έχουμε προχωρήσει και οι δύο. Είμαι πολύ καλά τώρα. Δεν έκανε κανένας καμία συζήτηση για χωρισμό. Απλά έτσι ήρθαν τα πράγματα. Ήταν και το Battle of the Couples στη μέση, ήταν πολλά και ο καθένας πήρε τον δρόμο του. Δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο. Ήταν δύσκολο, αλλά ήρθε η δουλειά και το πήρα καλύτερα από ό,τι περίμενα»!

Λίγο καιρό μετά, ο Παναγιώτης Βασιλάκος, δήλωσε με τη σειρά του:

«Με την Νικολέτα δεν μιλάμε και τόσο το τελευταίο διάστημα γιατί νομίζω πως είναι και σε σχέση οπότε δεν υπάρχει λόγος να έρχεται σε δύσκολη θέση».

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr εντόπισε και απαθανάτισε σήμερα (2/7) την Νικολέτα Τσομπανίδου στο Ινστιτούτο Ομορφιάς που διατηρεί η πρώην "Survivor" Ελίζαμπεθ Ελέτσι στον Άλιμο με τον επιχειρηματία Χρήστο Καρανικολάου και πραγματικά είναι αγνώριστη!

Μετά τον χωρισμό της η Νικολέτα ξέσπασε στα μαλλιά της και είναι πραγματικά μία κούκλα!

Δείτε φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved