Λαμπερή θεατρική πρεμιέρα για το "Νυφικό Κρεβάτι"! "Παρέλαση" ερωτευμένων ζευγαριών!
Gossip Cam

Λαμπερή θεατρική πρεμιέρα για το "Νυφικό Κρεβάτι"! "Παρέλαση" ερωτευμένων ζευγαριών!

Μία ξεχωριστή μέρα ήταν χθες για τον Ορέστη Τζιόβα και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου αφού είχε πρεμιέρα η παράσταση "Το νυφικό Κρεβάτι" στην οποία πρωταγωνιστούν. 

Πρόκειται για μία τρυφερή ενδοσκόπηση πάνω στον έγγαμο βίο μέσα από τη σχέση ενός ζευγαριού από την πρώτη γνωριμία μέχρι το τέλος της ζωής τους, σε διασκευή Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου.

Στη χθεσινή πρεμιέρα, βρέθηκαν στο Κηποθέατρο Παπάγου πολλοί εκλεκτοί συνάδελφοι των πρωταγωνιστών και όχι μόνο.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τράβηξε πάνω της όλα τα φλας, η Βίκυ Κάβουρα το ίδιο ενώ η Μαρία Ιωαννίδου που έδωσε το παρών με τον σύντροφό της Δημήτρη Κρητικό έδειχνε να είναι σε μεγάλα κέφια.

Άλλους επώνυμους που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός ήταν η Αντίνοος Αλμπάνης, η Άριελ Κωνσταντινίδη, η Μαρίνα Ασλάνογλου, η Βίκυ Βολιώτη, ο Τάσος Ιορδανίδης με τη σύζυγό του Θάλεια Ματίκα, ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Νίνα Λοτσάρη, ο Μάκης Δελαπόρτας και πολλοί ακόμα.

Τα φλας έμειναν για πολλή ώρα πάνω στην πρωταγωνίστρια όταν την πλησίασε για να την εμψυχώσει ο σύζυγός της Φώτης Μπενάρντο ο οποίος δεν θα μπορούσε να λείπει από μία τέτοια στιγμή της.

Λίγη ώρα αργότερα τα φωτογραφικά κλικ μονοπώλησαν η μεγάλη νικήτρια του φετινού MasterChef, η Μαργαρίτα η οποία απόλαυσε την παράσταση με τον πρώην συμπαίκτη της, τον Παύλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρεμιέρα στο Κηποθέατρο Παπάγου ήταν μόνο η αρχή μιας μεγάλης πρεμιέρας για τη συγκεκριμένη παράσταση που θα βρεθεί σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved