Η Μύκονος "σφύζει" από ζωή! Ο μοναχικός Βασάλος και οι λαμπερές παρουσίες στα στενά!
Gossip Cam

Η Μύκονος "σφύζει" από ζωή! Ο μοναχικός Βασάλος και οι λαμπερές παρουσίες στα στενά!

Τις παλιές... δοξασμένες εποχές της Μυκόνου αρχίζουν να θυμίζουν τα στενά σοκάκια της στη Χώρα μιας και όλο και περισσότεροι celebrities άρχισαν να συνωστίζονται εκεί. 

Μετά από αρκετό καιρό, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, το νησί έχει και πάλι ζωηρή νυχτερινή ζωή με τους φακούς και τις κάμερες να μην προλαβαίνουν να απαθανατίζουν επώνυμους στις πρώτες τους διακοπές.

Πρώτος και καλύτερος στο νησί βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος ο οποίος όμως περπάτησε στα στενά της Μυκόνου μόνος και χωρίς να έχει στο πλευρό του την αγαπημένη του Ευρυδίκη Βαλαβάνη που την ίδια στιγμή βρισκόταν στο σπίτι τους στην Αθήνα.

Από τις πιο όμορφες παρουσίες που συνάντησε ο φωτογραφικός φακός πάντως, ήταν αυτές της Σάσας Σταμάτη και της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου. Οι δύο κυρίες παρέδωσαν μαθήματα... κομψότητας.

Στα Ματογιάννια εντόπισε ο φωτογραφικός φακός και τον Νίκο Οικονομόπουλο ο οποίος ήταν μαζί με κάποιους φίλους, ντυμένος σε total black.

Τέλος, ο φακός εντόπισε σε παραλία να συναντιούνται τυχαία η Βίκυ Καγιά η οποία βρέθηκε στο νησί για φωτογράφηση και ο Αντώνης Ρέμος.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved