Αθηνά Χρυσαντίδου: Έκανε δημόσια εμφάνιση μετά από καιρό και είναι αγνώριστη! (exclusive pics)
Gossip Cam

Αθηνά Χρυσαντίδου: Έκανε δημόσια εμφάνιση μετά από καιρό και είναι αγνώριστη! (exclusive pics)

Η Αθηνά Χρυσαντίδου είχε γίνει γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΙ, Power of love.

Η ίδια είχε απασχολήσει την επικαιρότητα και μάλιστα διατήρησε για αρκετό καιρό τη σχέση της με τον Δώρο Παναγίδη με τον οποίο γνωρίστηκαν μέσα στο παιχνίδι.

Ωστόσο, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και την ανακοίνωση είχαν κάνει οι ίδιοι μέσα από τα social media.

Η Αθηνά Χρυσαντίδου, πριν από λίγους μήνες είχε αποκαλύψει ότι κόλλησε κορονοϊό λέγοντας:

«Είχα μια ελπίδα ότι ο κορονοϊός δεν θα χτυπήσει τη δική μου πόρτα, την χτύπησα όμως. Έκανα το rapid test και βγήκα θετική, διότι εδώ και δύο ημέρες δεν μπορώ να κοιμηθώ. Έχω κρυάδες, πονάνε τα κόκκαλά μου πάρα πολύ, ανεβάζω συνέχεια πυρετό, κρυώνω. Γεύση και όσφρηση έχω, αλλά μπορεί να τις χάσω σε λίγες ημέρες. Το story αυτό το κάνω γιατί θέλω να προσέχετε. Να προσέχετε ποιους χαιρετάτε, με ποιους έρχεστε σε επαφή. Ο κορονοϊός δεν έχει πεθάνει ακόμη, υπάρχει αναμεσά μας, οπότε προσοχή. Θα χαθώ για μερικές ημέρες, αλλά η σκέψη μου θα είναι κοντά σας».

Το βράδυ της Τρίτης (14/7) ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr την εντόπισε και την απαθανάτισε στη θεατρική παράσταση του Μάρκου Σεφερλή, καθόταν στις πρώτες σειρές και διασκέδασε με την ψυχή της.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Αθηνά Χρυσαντίδου έχει ομορφύνει... επικίνδυνα, είναι πλέον αγνώριστη και δεν θυμίζει σε τίποτα το κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από το Power of love.

Δείτε πώς είναι σήμερα στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved