Αποκλειστικό: Γιάννης Καπετάνιος: Το χειρουργείο που τον ταλαιπωρεί και η αποθέωση στη σκηνή
Gossip Cam

Αποκλειστικό: Γιάννης Καπετάνιος: Το χειρουργείο που τον ταλαιπωρεί και η αποθέωση στη σκηνή

Ο Γιάννης Καπετάνιος είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο αγαπημένους μας Έλληνες ηθοποιούς.

Κάθε φορά που ανεβαίνει στη σκηνή αποθεώνεται από το κοινό και το ίδιο συμβαίνει και αυτή την περίοδο που συμμετέχει στην παράσταση του Μάρκου Σεφερλή.

Η παράσταση προβάλλεται σχεδόν όλες τις ημέρες της εβδομάδας και ο Γιάννης Καπετάνιος είναι εκεί, πάνω στη σκηνή και δίνει τον καλύτερό του εαυτό, παρά το γεγονός ότι είχε χειρουργήσει το χέρι του πριν ακόμα κάνουν πρεμιέρα, από τις πρόβες ακόμη!

Το gossip-tv.gr βρέθηκε στην παράσταση και ο Γιάννης Καπετάνιος πήρε το πιο δυνατό χειροκρότημα από τους θεατές πριν ακόμα εκείνοι μάθουν ότι ο ηθοποιός ανεβαίνει στη σκηνή με χειρουργημένο χέρι. Βέβαια, πολλοί ήταν εκείνοι που παρατήρησαν πως κάποιες στιγμές το κρατούσε και φαινόταν ότι κάτι δεν πάει καλά και ότι μάλλον πονούσε! Κανείς όμως δεν μπορούσε να φανταστεί τι συνέβαινε μέχρι που μας εξήγησε ο Μάρκος Σεφερλής.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής λοιπόν Μάρκος Σεφερλής, αμέσως μετά το τέλος της παράστασης, τον ευχαρίστησε δημόσια για το γεγονός ότι δεν τα παράτησε στιγμή παρόλο που αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα, κάνοντας φυσικά και το γνωστό του χιούμορ.

«Από τις πρόβες μέχρι και σήμερα παίζει με χέρι εγχειρισμένο και παρόλα αυτά ποτέ δεν σταμάτησε», είπε αρχικά ο Μάρκος Σεφερλής και συνέχισε:
«Ό, τι κι αν συμβαίνει στη ζωή μας, εμείς πρέπει να είμαστε πάντα πάνω σε αυτό εδώ το σανίδι και να κάνουμε όλους εσάς να περνάτε καλά και να ξεχνάτε τα δικά σας προβλήματα».


Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του gossip-tv.gr παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved