Αποκλειστικό: Τσιμιτσέλης-Γερονικολού: Εν πλω με προορισμό την Κέρκυρα! (photos)
Gossip Cam

Αποκλειστικό: Τσιμιτσέλης-Γερονικολού: Εν πλω με προορισμό την Κέρκυρα! (photos)

Διακοπές στην Κέρκυρα ξεκίνησαν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού, έχοντας στην παρέα τους την κόρη του ηθοποιού Εύα. 

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv εξασφάλισε για τα... μάτια σας μόνο στιγμιότυπα του ζευγαριού και της μικρής από το πλοίο το οποίο και θα τους μετέφερε στο νησί των Φαιάκων.

Εκεί επέλεξαν να απολαύσουν λίγες μέρες ξεκούρασης, μιας και περιμένει και τους δύο ηθοποιούς ένας πολύ απαιτητικός χειμώνας.

Βέβαια, το υγρό στοιχείο δεν έχει λείψει σε κανέναν από τους δύο αλλά κυρίως στον Γιάννη Τσιμιτσέλη ο οποίος εδώ και εβδομάδες βρίσκεται... εν πλω για τις ανάγκες της νέας εκπομπής που θα παρουσιάζει και θα είναι ταξιδιωτική, όμως θα προσεγγίζει τους θησαυρούς της χώρας μας για τους επίδοξους ψαράδες.

Δεινός ψαράς ο ηθοποιός, έχει "οργώσει" με επώνυμους φίλους του διάφορους κόλπους και πελάγη για τις ανάγκες της εκπομπής του και μέχρι στιγμής έχει... χορτάσει θαλασσινές περιπέτειες.

Χρειάζεται όμως και τις διακοπές καθώς θέλει να περάσει χρόνο με την κόρη του Εύα και τη γυναίκα που αγαπά. Οι δύο τους τα πηγαίνουν περίφημα και περνούν ποιοτικό χρόνο μαζί.

Δείτε φωτογραφίες που εξασφάλισε για εσάς στο gossip-tv:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved