Οι Άγριες Μέλισσες πήγαν... θέατρο!
Gossip Cam

Οι Άγριες Μέλισσες πήγαν... θέατρο!

Άγριες Μέλισσες: Έχουν γίνει μία τόσο όμορφη παρέα που πλέον βγαίνουν μαζί και εκτός πλατό γυρισμάτων για να απολαύσουν όμορφες καλοκαιρινές βραδιές βλέποντας καλές θεατρικές δουλειές. 

Πώς θα μπορούσαν άλλωστε να μην απολαύσουν από κοντά τις ερμηνείες της Θεοφανία Παπαθωμά, ή της Ελένη Καρακάση που συμμετέχουν στο καστ των πρωταγωνιστών της αγαπημένης σειράς;

Έτσι, συνεννοήθηκαν, έκλεισαν εισιτήρια και βρέθηκαν στο Κηποθέατρο Παπάγου για να δουν την παράσταση "Κάποτε στον Βόσπορο".

Η ιστορία των Ρωμιών της Κωνσταντινούπολης που εκδιώχθηκαν κατά τα Σεπτεμβριανά του 1955 από τις τουρκικές αρχές ζωντάνεψε στο θεατρικό σανίδι με άξονα τις μουσικές και τα τραγούδια της εποχής.

Στην παράσταση, εκτός από τις τηλεοπτικές Βιολέτα και Ρίζω πρωταγωνιστούν σπουδαίοι Έλληνες ηθοποιοί, ανάμεσά τους οι: Αντώνης Καφετζόπουλος, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Ρένος Ρώτας, Δημήτρης Πιατάς, Ευαγγελία Μουμούρη και Παρθένα Χοροζίδου.

Στις πρώτες θέσεις των καθισμάτων αλλά και αργότερα στα παρασκήνια του θεάτρου είδαμε τους περισσότερους από τους πρωταγωνιστές της σειράς όπως τη Δανάη Λουκάκη, τον Νίκο Λεκάκη, τον Άλέξανδρο Καλπακίδη, τον Χρήστο Πλαΐνη, τον Κωστή Σαββιδάκη, τον Παύλο Ορκόπουλο και τη Νεφέλη Κουλούρη.

Εκτός καστ των Άγριων Μελισσών, εντοπίσαμε την Κατερίνα Γερονικολού, τον Γιάννη Βούρο με τη σύζυγό του και φυσικά πλήθος κόσμου που έσπευσε να απολαύσει την παράσταση.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved