Κωνσταντίνος Παντελίδης: Αποθεώθηκε στη συναυλία του στη Χαλκιδική! (exclusive pics)
Gossip Cam

Κωνσταντίνος Παντελίδης: Αποθεώθηκε στη συναυλία του στη Χαλκιδική! (exclusive pics)

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης έχει καταφέρει παρά το νεαρό της ηλικίας του να αποκτήσει το δικό του κοινό και να σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

Δεν είναι μόνο τα τραγούδια του που κάνουν πάταγο στο Youtube και γενικότερα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες αλλά όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το gossip-tv.gr από τη συναυλία του στη Χαλκιδική, στα live του γίνεται χαμός!

Ο νεαρός καλλιτέχνης έχει καταφέρει να κρατήσει το κοινό του αείμνηστου αδερφού του Παντελή Παντελίδη και σε αυτό να προσθέσει και το δικό του.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr βρέθηκε στη συναυλία που έδωσε το βράδυ της Δευτέρας (6/9) σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Χαλκιδικής και έγινε το αδιαχώρητο.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο μαγαζί βρέθηκαν 700 άτομα για να τον απολαύσουν και αυτός είναι ένας αριθμός ρεκόρ για το συγκεκριμένο κατάστημα!

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι το τραγούδι του « Κι Αν Με Μισώ» αλλά και το «Καιρό Τώρα Πάει» από την Cobalt Music έχουν σημειώσει τεράστια επιτυχία και χιλιάδες προβολές στο Youtube.

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε στη gallery που ακολουθεί:

Δείτε επίσης βίντεο που ο ίδιος ο καλλιτέχνης αναδημοσίευσε στα stories του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved