Το gossip-tv στα Βραβεία Madame Figaro 2021: Μπεκατώρου - Αργυρός - Αδάμου έλαμψαν on stage
Gossip Cam

Το gossip-tv στα Βραβεία Madame Figaro 2021: Μπεκατώρου - Αργυρός - Αδάμου έλαμψαν on stage

Η Madame Figaro εδώ και 16 χρόνια τιμά και επιβραβεύει τις γυναίκες της Κύπρου που τόλμησαν και πέτυχαν, που έγιναν πηγή έμπνευσης και άνοιξαν δρόμους, η κάθε μία στον τομέα της.

Η τελετή βράβευσης των Madame Figaro Γυναικών της Χρονιάς 2021 πραγματοποιήθηκε στις 12 Οκτωβρίου 2021, στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου και θα μεταδοθεί από την τηλεόραση ΣΙΓΜΑ την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, στις 21:10.

Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η λαμπερή Μαρία Μπεκατώρου. Guest star ο κορυφαίος Έλληνας καλλιτέχνης Κωνσταντίνος Αργυρός αλλά και η Ήβη Αδάμου.

Το gossip-tv.gr δεν θα μπορούσε να λείπει από εκεί και έχουμε εξασφαλίσει αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο.
Η Μαρία Μπεκατώρου έκλεψε τις εντυπώσεις από την αρχή της βραδιάς, αφού εμφανίστηκε στη σκηνή μαζί με 5 χορεύτριες και αμέσως μπήκε στο ρυθμό τους, με την θετική ενέργεια και το κέφι που πάντα έχει.
Η Ήβη Αδάμου σε ένα 7λεπτο act μαζί με εντυπωσιακές χορεύτριες τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα ενώ λίγο μετά είδαμε on stage τον Κωνσταντίνο Αργυρό να τραγουδά με τη συνοδεία ενός πιάνου.

Αξίζει να σημειωθεί πως την καλλιτεχνική διεύθυνση της βραδιάς είχε αναλάβει ο Γιώργος Λύρας. Στο πιάνο ήταν η Rosanna Mailan. Οι εντυπωσιακές χορογραφίες που ενθουσίασαν τους πάντες ήταν των: Αναστασία Πανοπούλου και Chali Jennings.
Στη σκηνή των Βραβείων Madame Figaro 2021 χόρεψαν οι: Παρασκευή Καραταΐδου, Λιολιά Κερογλή, Κωνσταντίνα Κωνσταντίνου, Αναστασία Πανοπούλου, Τζένη Στεφανίδου.

Μετά τη λαμπερή βραδιά ακολούθησε after party!

Δείτε φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved