Κατερίνα Στικούδη: Εξιτήριο με τον γιο της από το μαιευτήριο! Τα φιλιά με τον σύζυγό της (photos)
Gossip Cam

Κατερίνα Στικούδη: Εξιτήριο με τον γιο της από το μαιευτήριο! Τα φιλιά με τον σύζυγό της (photos)

Εξιτήριο από το μαιευτήριο πήρε σήμερα το μεσημέρι (20/10) η Κατερίνα Στικούδη, μόλις λίγες μέρες μετά τη γέννηση του γιου της. 

Λάμποντας από ευτυχία, η νέα μανούλα εμφανίστηκε κατά την έξοδό της από το Ιασώ τρισευτυχισμένη, χαμογελώντας συνεχώς και έχοντας φυσικά δίπλα της τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη.

Ο μικρούλης ήταν στο καλαθάκι του και κοιμόταν ήσυχος σε αυτή την πρώτη του βόλτα μετά τον ερχομό του στη ζωή.

Η Κατερίνα Στικούδη, με αθλητικό λουκ και έχοντας για πρώτη φορά αφήσει στα χέρια του επίσης πολύ ευτυχισμένου μπαμπά το μωρό της, χαμογελούσε συνεχώς και μάλιστα δεν σταμάτησε να ανταλλάσσει μπροστά στον φακό τρυφερά φιλιά με τον σύζυγό της.

Να θυμίσουμε ότι ο μικρούλης ήρθε στον κόσμο το περασμένο Σάββατο (16/10) και μάλιστα, όπως είχε αποκαλύψει η Κατερίνα Στικούδη καταληκτική ημερομηνία που της είχε δώσει ο γιατρός της, ήταν η Κυριακή (17/10).

Όπως αποκάλυψε ο γιατρός της με δηλώσεις του:

«Πήγαν όλα καλά, γέννησε ένα αγοράκι υγιέστατο 3.300 κιλά και 54 εκατοστά ύψος. Η Κατερίνα είναι μια χαρά. Είχε έναν σχετικά δύσκολο τοκετό. Ήταν βέβαια πολύ συγκεντρωμένη και πολύ συνεργάσιμη με ψυχραιμία γιατί χρειάστηκε και η δική της βοήθεια. Εκεί βασιζόμαστε άλλωστε και εμείς όταν κάνουμε έναν τοκετό, στη βοήθεια της γυναίκας. Η Κατερίνα είναι μια χαρά, πολύ χαρούμενη, έζησαν αυτή την εμπειρία μαζί με τον σύζυγό της. Ήταν μαζί της όλη την ώρα και στη διάρκεια του τοκετού και στην προετοιμασία. Ήταν διαρκώς μαζί της και την ενθάρρυνε».

Πλέον επισήμως και σήμερα ξεκινούν μία νέα ζωή ως οικογένεια πλέον και φυσικά η ευτυχία τόσο της Κατερίνας Στικούδη όσο και του συζύγου της Βαγγέλη Σερίφη είναι αποτυπωμένη στα χαμόγελά τους. Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

Διαβάστε επίσης:

Στικούδη: O δύσκολος τοκετός και οι πρώτες ώρες με τον γιο της – Τι αποκάλυψε ο γυναικολόγος της

Κατερίνα Στικούδη: Το πρώτο βίντεο από το δωμάτιο του μαιευτηρίου

Κατερίνα Στικούδη: Δείτε την μετά τη γέννα - Αυτή είναι η πιο τρυφερή στιγμή με τον άντρα της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved