Ηλίας Μπόγδανος: Πρωινή βόλτα στην καρδιά της Αθήνας (photos)
Gossip Cam

Ηλίας Μπόγδανος: Πρωινή βόλτα στην καρδιά της Αθήνας (photos)

Ηλίας Μπόγδανος: Η κάμερα του gossip-tv τον αποθανάτισε στο κέντρο της Αθήνας, με το ιδιαίτερο στυλ του ... να πρωταγωνιστεί. 

Ο Ηλίας Μπόγδανος, ο αγαπημένος τραγουδιστής των INCO, μετά από την πρόσφατη περιπέτεια που είχε με την υγεία του, νιώθει πιο ανανεωμένος και πιο υγιής από ποτέ. Σύμμαχός του στην καθημερινότητα του είναι η σύντροφος του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, το μοντέλο που πρωτογνωρίσαμε μέσα από το Greece's Next Top Model.

Οι δυο τους είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και δεν διστάζουν να το δείξουν. Η κάμερα του gossip-tv συνάντησε τον Ηλία Μπόγδανο στο Κολωνάκι, να κάνει την πρωινή του βόλτα σε κεντρικούς δρόμους. Το ιδιαίτερο και μοντέρνο στυλ του είναι εκείνο, που για ακόμα μια φορά πρωταγωνιστεί. Το total black outfit, σε συνδυασμό με μπεζ σακάκι είναι κάτι που το χαρακτηρίζει, καθώς μπορεί να είναι κάτι απλό, αλλά αρκετά stylish.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, με μια χαλαρή πρωινή βόλτα, που σίγουρα είναι κάτι που τον χαλαρώνει, μέσα στο πιεστικό του πρόγραμμα.

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Το gossip-tv.gr στην πρεμιέρα Τριαντάφυλλου - Παντελίδη! Παραλήρημα και λουλουδοπόλεμος!

Ηλίας Μπόγδανος: Οι τρυφερές φωτογραφίες με το κορίτσι του στη Ρώμη

Ηλίας Μπόγδανος: «Δεν μιλάμε καθόλου με τον Ασημακόπουλο. Θα τραγουδήσω στον γάμο Σάκη-Μαριαλένας»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved