Οι οδηγίες της Μαριάνθης στη Βρισηίδα για το Survivor και η πρώτη εμφάνιση του Ξιαρχό μετά από καιρό
Gossip Cam

Οι οδηγίες της Μαριάνθης στη Βρισηίδα για το Survivor και η πρώτη εμφάνιση του Ξιαρχό μετά από καιρό

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε σε γνωστό εστιατόριο στον Πειραιά, όπου συνάντησε πλήθος celebrities και κάποιους είχαμε να τους δούμε καιρό.

Τι καλύτερο από ένα βράδυ Παρασκευής, μετά από μια κουραστική και έντονη εβδομάδα, να το περνά κανείς σε ένα όμορφο μαγαζί με καλούς φίλους και την διάθεση στα ύψη;

Αυτό επέλεξαν και οι celebrities την Παρασκευή (3-12) το βράδυ, με την κάμερα του gossip-tv να βρίσκεται εκεί και να αποθαντίζει τις στιγμές τους. Η Βρισηίδα Ανδριώτου βρέθηκε πιο κοντά με την Μαριάνθη Κάσδαγλη, την πρώην παίκτρια του Survivor, η οποία ήταν μια από τις διαγωνιζόμενες του ριάλιτι επιβίωσης την περσινή σεζόν. Η Βρισηίδα Ανδριώτου πρόκειται να ταξιδέψει μέχρι τον Άγιο Δομίνικο για το Survivor την ερχόμενη σεζόν και είναι ενθουσιασμένη για αυτό. Η Μαριάνθη της έδωσε κάποιες οδηγίες, καθώς και το πως μπορεί να αντιμετωπίσει εκεί την όλη κατάσταση.

Επιπρόσθετα, είδαμε και τον Τάσο Ξιαρχό, τον διάσημο χορογράφο, που πριν από λίγο καιρό είχε ξεσπάσει σάλος γύρω από το όνομά του. Μπορεί ο ίδιο να αποκατέστησε την κατάσταση και να είπε την αλήθεια του, αλλά είχαμε πολύ καιρό να τον δούμε σε δημόσια εμφάνισή του, παρέα με επώνυμους φίλους του.

Ανάμεσα σε πολλούς, η κάμερα του gossip-tv συνάντησε: την Ευη Ιωαννίδου, τον Γιάννη Σπαλιάρα, την Αναστασία Γιούσεφ, τον Γιάννη Σπαλιάρα, τον Τρύφωνα Σαμαρά, την Πηγή Δεβετζή, τον Περικλή Κονδυλάτο και άλλους.

Οι celebrities παρευρέθηκαν στο εστιατόριο Beluga στον Πειραιά.

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved