Φαίη Σκορδά: Έδωσε το "σήμα" και στολίστηκε η καρδιά της Αθήνας!
Gossip Cam

Φαίη Σκορδά: Έδωσε το "σήμα" και στολίστηκε η καρδιά της Αθήνας!

Η Φαίη Σκορδά ήταν εκείνη που μέτρησε αντίστοφα και φωτίστηκε το μεγάλο χριστουγεννιάτικό πάρκο στη Τεχνόπολη, σε μια εδήλωση που έγινε για φιλανθρωπικό σκοπό.

Είμαστε πλέον μόλις ελάχιστες εβδομάδες μακριά από τη γιορτή των Χριστουγέννων και όσοι δεν έχουν προλάβει να στολίσουν. το κάνουν εδώ και μερικές μέρες, Από τις προηγούμενες εβδομάδες, έχουμε δει να στολίζεται το κέντρο της Αθήνας με φαντασμαγορικό τρόπο, αφού εκείνοι που το επισκέπτονται έχουν ενθουσιαστεί και δεν διστάζουν να φωτογραφηθούν με το απόλυτο christmas backround.

To βράδυ του Σαββάτου (4-12) σε εκδήλωση που έγινε για φιλανθρωπικό χαρακτήρα, φωτίστηκε και επίσημα το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο δέντρο στο θεματικό christmas park στη Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Η Φαίη Σκορδά, που την απολαμβάνουμε καθημερινά στη πρωινή εκπομπή του ANT1, ήταν και εκείνη που έδωσε το σήμα και παρουσίασε την εκδήλωση, υποδεχόμενη φυσικά και αγαπημένους της φίλους, οι οποίοι ήρθαν να δουν από κοντά το χριτουγεννιάτικο πάρκο και να γεμίσουν με θετική ενέργεια. Ανάμεσά τους η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Κωνσταντίνος Δέδες, η Ευγενία Σαμαρά, ενώ ανάμεσα στους καλεσμένους η κάμερα του gossip-tv αποθανάτισε και την Γαλάτεια Βασιλειάδη με τον Γιώργο Παπαδόπουλο.

Όλοι διασκέδασαν με τη ψυχή τους σε ένα τοπίο μαγικό για μικρούς και μεγάλους, με χρισουγεννιάτικα παιχνίδια και την απόλυτη διάθεση και την Φαίη Σκορδά να μετρά αντίστροφα μέχρι να φωτιστεί το πανύψηλο δέντρο. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Christmas Factory που βρίσκεται στη καρδιά της Αθήνας, στη Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και αδιαμφισβήτητα είναι το πιο φωτεινό πάρκο που είδαμε στη καρδιά της Αθήνας, καθώς ήρθε για 8η χρονιά να αναβιώσει με τον πιο φωτεινό τρόπο το πνεύμα. των Χριστουγέννων.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Θέμης Αδαμαντίδης: Τον περίμεναν Σκορδά – Λιάγκας στο πλατό και δεν εμφανίστηκε ποτέ (video)

Φαίη Σκορδά: Το ατύχημα on air – Κάηκε και… φώναζε: «Έφτασα 41 και δεν το έχω» (Videο)

Η Φάρμα: Στο νοσοκομείο η Μπάστα – «Άφωνη» η Σκορδά (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved