Night out: Clubbing για τη Νόβα πριν τον τοκετό και για τους ερωτευμένους Τούνη-Αλεξάνδρου! (photos)
Gossip Cam

Night out: Clubbing για τη Νόβα πριν τον τοκετό και για τους ερωτευμένους Τούνη-Αλεξάνδρου! (photos)

Χθες το βράδυ, οι celebrities επέλεξαν ένα νέο hot spot στα νότια προάστια για να διασκεδάσουν. 

Ιθύνων νους ο γνωστός pr man Νεκτάριος Σκαμνάκης ο οποίος για τα εγκαίνια του μαγαζιού είχε προσκαλέσει πολλές προσωπικότητες από τον χώρο της τηλεόρασης, της υποκριτικής και του μόντελινγκ!

Ανάμεσα στις παρουσίες που ξεχώρισαν ήταν αυτή της Τζούλιας Νόβα η οποία από ώρα σε ώρα γεννάει αλλά είπε να κάνει... clubbing πριν βρεθεί στο μαιευτήριο για τοκετό ώστε να φέρει στον κόσμο το κοριτσάκι της. Η όμορφη ξανθιά εγκυμονούσα φορώντας ένα φαρδύ σατέν φόρεμα-πουκαμίσα, έδειχνε να είναι σε πολύ καλή διάθεση καθώς νιώθει έντονα πλέον τη γλυκιά αναμονή της μητρότητας.

Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο γιατρός που παρακολουθεί την εγκυμοσύνη της Τζούλιας Νόβα της έχει δώσει διορία από τώρα μέχρι για τις επόμενες τέσσερις μέρες, αλλιώς θα πρέπει να εισαχθεί στο μαιευτήριο για προγραμματισμένο τοκετό.

Τα φωτογραφικά φλας όμως μονοπώλησαν για λίγο και οι Δημήτρης Αλεξάνδρου και Ιωάννα Τούνη που έκαναν βραδινή έξοδο, κάτι σπάνιο για το πολυάσχολο ζευγάρι που προτιμά τη θαλπωρή του σπιτιού όπου συζεί, είτε εδώ είτε στη Θεσσαλονίκη.

Λαμπερές επίσης οι παρουσίες των Αντώνη Λουδάρου, Βάνας Μπάρμπα, Ναταλίας Δραγούμη και πολλών ακόμα αγαπημένων καλλιτεχνών. Δείτε φωτογραφίες από το λαμπερό αυτό event:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved