Ξέρω τι έκανες χθες το βράδυ - Πού διαασκέδασαν οι celebrities!
Gossip Cam

Ξέρω τι έκανες χθες το βράδυ - Πού διαασκέδασαν οι celebrities!

O φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε σε γωνστό εστιατόριο των νοτίων προαστίων, όπου πολλοί celebrities έδωσαν το παρόν, σε μια άκρως λαμπερή βραδιά. 

Όσο πλησιάζει το τέλος της εβδομάδας, αυτό που χρειαζόμαστε όλοι είναι να διαλέξουμε τα πιο ωραία και πρωτότυπα outfit μας καινα περάσουμε όμορφες βραδιές με φίλους, για να χαλαρώσουμε και να ξεφύγουμε λίγο από την πίεση της καθημρινότητας.

Αυτό επέλεξαν και οι celebrities, οι οποίοι φρόντισαν να περάσουν τις τελευταίες βραδιές της εβδομάδας τους με καλούς φίλους, σε βραδιές άκρως λαμπερές με πολύ καλούς φίλους. Η κάμερα του gossip-tv αποθανάτισε πλήθος επωνύμων σε μια ιδιαίτερη βραδιά διασκέδασης, στη καρδιά των νοτίων προαστίων.

Ανάμεσά τους συναντήσαμε και τη Μαρίνα Πατούλη, η οποία είχε επιλέξει ένα total white outfit, που πραγματικά της πήγαινε πολύ. Η ίδια πόζαρε όλο χαμόγελο στο φωτογραφικό φακό, με ένα λευκό φόρεμα με πούπουλα, ιδανικό για την εποχή που διανύουμε, αφού όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, επιλέγουμε τα πιο ωραία και λαμπερά ρούχα, για να μας ανέβει και η διάθεση. Η ίδια άλλωστε έχει δηλώσει πάμπολλες φορές ότι βρίσκεται σε μια φάση ανανέωσης και σε αυτό την έχει βοηθήσει πολύ και η συμμετοχή της στο Just the 2 of Us, στο οποίο περνάει υπέροχα κάθε Σάββατο βράδυ και κάθε φορά βάζει τα δυνατά της για το πιο ωραίο αποτέλεσμα.

Τα παρών φυσικά έδωσαν και άλλοι πολλοί από τον χώρο της showbiz, όπου ανάμεσά τους συναντήσαμε: την Ευη Ιωαννίδου, τον Σπύρο Μπιμπίλα, τον Βλάση Χολέβα, τον Δημοσθένη Τζουμάνη. την Αθηνά Σιντού, την Βίκυ Κάβουρα και πολλούς άλλους.

Η βραδιά πραγματοποιοήθησε στο εστιατόριο και cocktail bar Lima, το οποίο βρίσκεται στη καρδιά των νοτίων Προαστίων, στη Γλυφάδα.

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Girls Power: Είναι οι Βαλαβάνη-Βουλγαράκη-Φαρμάκη-Κανελλοπούλου το ελληνικό Sex & the City;

Νάταλι Θάνου: Το total black look και η τσάντα που απογείωσε το στιλ της

Θέμις Μπαζάκα: Σπάνια δημόσια έξοδος - Για καφεδάκι στο κέντρο της Αθήνας (Photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved