"Save the Tails": Ένα μοναδικό Press Charity event για καλό σκοπό!
Gossip Cam

"Save the Tails": Ένα μοναδικό Press Charity event για καλό σκοπό!

Η  Εθελοντική Ένωση Φιλόζωων Πετρούπολης - “Save the Tails” έχει ως προωταρχικό στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού στο κομμάτι των αδέσποτων ζώων, στην υιοθεσία και την φροντίδα τους. 

Όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε όλοι είναι να βοηθάμε με τον τρόπο μας εκείνους που έχουν ανάγκη και να κάνουμε το... κάτι παραπάνω.

Στα πλαίσια την αλληλοβοήθειας και στο κομμάτι της στήριξης, οργανώθηκε και ένα event από την Εθελοντική ένωση φιλόζωων Πετρούπολης "Save the Tails", με πρωταγωνίστρια τη γιατρό Νικολέτα Σερέτη, η οποία παρευρέθηκε και έδωσε λεπτομέρειες για τις ανάγκες των τετράποδων φίλων μας. Η συγκεκριμένη διοργάνψση είχε ως πρωταρχικό στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού, για να μειωθούν, όσο το δυνατόν περισσότερο, τα αδέσποτα στους δρόμους, που τις περισσότερες φορές υποφέρουν.

Το συγκεκριμένο καταφύγιο της Πετρούπολης βρίσκεται σε λειτουργία εδώ και περίπου πέντε χρόνια και μέσα σε αυτό φιλοξενούνται κοντά στα 15 αδέσποτα, όπου τα περισσότερα χρίζουν αυξημένης φροντίδας, λόγω ηλικίας. Στόχος της συγκεκριμένης ένωσης είναι να καταφέρουν να βρουν στα περισσότερα ζώα ένα σπίτι, όπου θα μπορούν να έχουν τα πάντα. Από την συγκεκριμένη διοργάνωση, δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει η γνωστή ηθοποιός Τζόϋς Ευείδη, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει δραστηριοποιηθεί ιδιαίτερα στον χώρο και κάνει ότι μπορεί για την προστασία των αδέσποτων ζώων.

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Girls Power: Είναι οι Βαλαβάνη-Βουλγαράκη-Φαρμάκη-Κανελλοπούλου το ελληνικό Sex & the City;

Νάταλι Θάνου: Το total black look και η τσάντα που απογείωσε το στιλ της

Θέμις Μπαζάκα: Σπάνια δημόσια έξοδος - Για καφεδάκι στο κέντρο της Αθήνας (Photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved